Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrpozumiała jak cholera

Gdy facet już sie nie stara...co zrobić?

Polecane posty

Proszę o radę jaką terapie wstrząsowązastosować, nic mu się nie chce, jak w ogole chce mu sie kochać to bez gry wstępnej jak chce mu sie wyjść do pubu to na chwile, wiecznie jest zmeczony albo ma zły humor a ja zawsze mam to rozumieć

Gość wyprozumiala jak cholera
Ale on nie pracuje, właśnie senk w tym a co bedzie jak zacznie pracowac? Co juz nawet nie bedzie ze mna rozmawiał bo mu sie nie zechce... masakra

wyrpozumiała jak cholera wiesz u mnie jest an odwrot to moja nigdzie nie chce wychodzic wiecznie jest zmeczona i wogole

to moze seba sie spotkamy? A naszych partnerow zostawimy im samym? :)

widze ze jest jaksa swatka , no ale czmu nie hehe

Gość Agniesia_176
Odpocznijcie od siebie, albo szczerze pogadajcie... może to coś da:* mam nadzieję, że sie dogadacie..:-)

Z Rzeszowa

Agniesia_176 no wiesz szzcerze to u mnie to nie pomogla moze ona ma innego i tak chce mnie do siebie zniechecic??

wyprozumiala jak cholera kurcze daleko a ja z rybnik to na slasku ps a ladna jestes bo zawsze moge wziasc wolne i pzryjechac :-)

Gość po co ci taki facet...
takiego faceta wez odstaw na bok bo po co ci cos takiego?jak sie otrzaśnie to może mu sie cos za chce

Gość jak mu się nic nie chce
to go po prostu zostaw i znajdź takiego, co będzie mu się chciało. Widocznie mu się znudziłaś, przejadłaś albo ma kogoś nowego na oku. Nic na siłę. Znajdź nowego i baw się dobrze. Jeśli cię zobaczy z kimś innym, to może sie obudzi z letargu

Oczywiście że jestem ładna choć przez internet to mogę Ci naściemniać ze jestem jak modelka hehe,no Rybnik dlaeko mam koleżanke na Slasku ale rze\adko ją odwiedzam bo to daleko pozostane na razie porzy swoim chlopaku a noz jeszcze sie odmieni mu i np zacznie doceniać to co ma, bo raz na jakiś czas ma przebłyski np gdy zaczepi mnie jakiś facet na ulicy i powie ze jestem ładne etc

wyprozumiala jak cholera oki to powodzenia mama nadzieje ze u mnie etz sie odmieni

Nie on ogólnie ma czasem takie dni ze mu sie nie chce ale to wcale nie jest u niego rzadkie...niestety kocham go ale zaczyn mnie to irytować bo nie czuje się dowartosciowana przy nim, pn tłumaczy że ma taki charakter choć dodam ze jest wybuchowy niby choleryk a nic mu sie nie cche...ciekawe

Gość mialam to samomo
i juz nie mam. rzucilam go. bedzie tylko gorzej. jak sie o tym prze4konasz to tez go rzucisz. i poczekasz na takiego co bedzie sie mu chcialo okazaywac zaintereoswanie.

A są tacy? bo juz teraz to mi sie wydaje ze moze jest to przyczyna długgiego związku czyli 2 letniego bo juz sama nie wiem...chcialabym z nim byc ale nudzi mnie juz wchodzenie na kolana, pytanie zy ladne wygladam i wzbudzanie jego zazdrosci ....

autorko topiku - moj zwiazek w ostanich miesiacahc tez byl taki ze facet sie nie staral, wiecznie zmeczony spiacy , czasem tez zly po pracy.. prosilam, nalegalam na jakas zmiane, prowokowlaam sytuacje po ktorych chcialam zeby sie zastanowil do czego jego biernosc moze doprowadzic, postawilam sprawe na ostrzu noza, chcialam zerwac, wkoncu zerwlalam ale z innej przyczyny, teraz tez sie nie stara, bo strasznie go meczylo to ze ja nie chce zrozumiec jego zmeczenia, ciaglej sennosc, braku ochoty na sex...............a teraz ma nawet inna , wyrozumialą.. taka ktora sama w sobie stanowi dla niego ciekawy elemnt zycia, a dlazcego bo cos nowego wniesie do jego zycia, niekoniecznie lepszego... ona bedzie tolrowala jego zmecznei bo on wkoncu pracuje, ma prawo, bedzie tolerowala poki jej sie to nei znudzi, poki nie bedzie miala tego dosc, jak ja mialam... aa poki co my baby wychodzimy na takie co nic nie rozumieja, bez wyrozumialosci... pojebani ci faceci (brak mi juz slow):(

rozpisalam sie a nie napisalam co zrobic,,,, nie wiem co zrobic, jesli Cie kocha to po odrobinie insynuacji z Twojej strony domysli sie co czujesz teraz i sie bedzie staral...zasugeruj mu ze jestes zmeczona obecnym stanem zwiazku..

Gość buziunieeee
Wyrozumiala jak cholera Mam tak samo... eh przykro nawet myśleć o tym. Ja już zapomniałam jak wygląda gra wstepna albo kiedy on NAPRAWDE mial na mnie ochote... buuu