Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwi

Wyjątkowa suknia ślubna

Polecane posty

Gość nerwi

Sprzedam prześliczną suknię ślubną firmy Madame Zaręba z kolekcji 2007, model Lori. Model ten jest niepowtarzalny, koloru bardzo jasnej cytryny. Zostały tylko wyprodukowane 2 takie suknie w Poznaniu z czego jedna pojechała do Danii, a drugą ja zakupiłam, więc będziecie miały Panie pewność że wystąpicie w niepowtarzalnej kreacji. Suknia jest jednoczęściowa, góra sukni jest w formie gorsetu bez ramiączek bogato drapowania. Dół sukni wykonany jest z hiszpańskiej koronki i zakończony podpinanym trenem. Suknia jest bardzo lekka i wygodna, tak że można w niej spokojnie wytrzymać cały dzień i przetańczyć całą noc. Suknia była szyta na wymiary: Biust 90 cm Talia 63 cm Biodra 92 cm Wzrost: 172 plus 7,5 cm obcas Dodatkowo dokładam bolerko w kolorze sukni (jasno cytrynowe) oraz kwiatek do zapięcia na szyję i 5 kwiatków koloru sukni do włosów. Oczywiście istnieje możliwość zwiększenia bądź też zmniejszenia sukni bez najmniejszego problem, będąc równocześnie pewnym, iż nie straci ona nic ze swojego fasonu Istnieje możliwość przymierzenia sukni w Poznaniu. Mi i mojemu mężowi suknia ta przyniosła ogromne szczęście. Mam nadzieję, że następnej właścicielce również.... Poniżej przedstawiam link gdzie mozna zobaczyc suknie: http://www.allegro.pl/item222233828_piekna_i _unikatowa_suknia_slubna_okazja.html

Gość tam nic nie ma

Gość Mk Caffegrave
bardzo ladna suknia ;-) szkoda tylko, ze sie nie hajtam :) pan mlody tez niczego sobie :D :D :D pierwsza ladna para, a nie zaden kicz :)

Gość no to fajnie ...
Sukienka taka sobie :) Za to Pan młody bardzo ładny :P

Gość nerwi
jasne ze ładny, bo to mój mąż :P

Gość bez rewelacji ....
dziwna ta suknia, trochę mało gustowna i niedopracowana, ale lepsza niż sukna z topiku ....kto znajdzie piękniejszą ...... czy jkoś tak ....

Gość niewiarygodne....
1.72+7.5 centymetrowy obcas=prawie 1.80. Naprawdę na tych zdjęciach jesteś aż tak wysoka? Wyglądasz na 1.65. W takim razie narzeczony musi mieć ponad 1.90, bo jest sporo wyższy. Dziwne.

Gość Co to za FARTUCH
To ma być suknia ślubna?

Gość Co to za FARTUCH
To ma być suknia ślubna?

Gość ciekawskaaaaa
wyjatkowa, bo wygląda jak tort :) no sorry, ale mi sie tak kojarzy, to żólte wyglada jak polewa, pozatym tak całkiem serio, to jakos nie współgraja te dwie tkaniny :o

Gość a dół sukni to CI pies obgryzł
czy jak?? Paskudna jest ta suknia... :o