Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciuuuuuuuuuuuuuuuuuum

mam problem

Polecane posty

Cześć. Mam taki problem. Spotykam się z zchłopakiem. bardzo go kocham i wogóle, ale on chce się spotykać ze mną codziennie, a ja czasem nie mam ochoty albo jestem zmęczona. On tego nie rozumie, a ja nie chcę urazić jego uczuć, bo dobrze nam ze sobą. nie chcę żeby się na mnie obraził itrepe. Co robić, jak rozwiązać ten problem?

Kiedyś los się odwróci :) Bedziesz chciala spotykać się z facetem codziennie, będziesz tęsknić a on spotka się z Tobą dwa razy w tygodniu w wolnej chwili ...

jesteśmy ze sobą już 3 tydzień. może on chce mnie no wiecie...prezelecieć?

bez podszywu proszę !!! :o

Gość gdybys go naprawde kochala ...
to chcialabym spotykac sie z im w kazdej wolnej chwili. Jestescie juz 3 tydzien? WOW baaaardzo dlugo:O Zapewne nie masz wiecej niz 15 lat, moge sie zalozyc :P

Gość ty sie ciesz
ze masz chlopaka ktory za Toba teskni, a chec przelecenia nie wyraza sie w czestotliwosci spotkan :/

skończyłam 15, a co to ma znaczenie? facet ma 29 lat i mówi, ze się we mnie zakochuje....

jestesmy 4 miesiące

Gość gdybys go naprawde kochala ...
wiesz co ci powiem?? Jestes jeszcze bardzo smarkata ... nie chcesz sie spotykac bo jestes zmeczona? Bo ci sie nie chce? Zobaczysz durna dziewczynko ze za jakis czas ty mu sie znudzisz i wcale nie bedzie sie chcial z toba spotykac czesciej niz raz w tygodniu, a wtedy zobaczysz ujak to przyjemnie

ej no weź sie nie podszywaj dobra? jesteśmy ze sobą 3 tygodnie, nie 4 miesiące

Gość *** *** *** ***
ja pierdziu!! co za odpowiedzi. masz dziewczyno prawo do czasu dla siebie...normalnie mów mu że dzis masz inne plany i tyle...bluszczowaty ten twój facet

też tak miałam ;) i tak jak ktoś wcześniej napisał los się odwróciła, najpierw czułam że brak mi tlenu i się duszę :) po 2 latach czułam niedosyt a wtedy od powiedział NIE :)

to jest mój pierwszy facet, więc nie wiem jak będzie dalej, na tą chwilę nie chce mnie się codziennie z nim widzieć. jestem jeszcze dziewicą, jakby to miało jakiekolwiek znaczenie. on o tym wie, ale nie nalega

Gość etnaaa
rozumiem cie calkowice . Ja z moim chlopakiem tez nie spotykam sie codziennie, oboje pracujemy i jestesmy czesto zmeczeni po pracy. czesto pracuje do 20 i przychodze zmeczona do domu i nie wyobrazam sobie wtedy ze ktos by mi mial wisiec nad glowa wtedy kiedy ja potrzebuje chwili relaksu. Za jakis czas zamierzamy zamieszkac razem, ale to juz co innego:P