Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morank

OPRAWA MUZYCZNA MSZY

Polecane posty

Gość morank

Poszukuję zespołu do oprawy muzycznej mszy w kombinacji: 1) trąbka lub 2) flet poprzeczny w duecie z gitarą lub wiolonczelą Może ktoś kożystał i chciałby polecić. Proszę o maila : issyw@o2.pl

Gość morank
zaczynam mieć analfabetyzm wtórny: korz(!)ystał

Gość sassssssssssssssss
Jakie miasto Cię interesuje??? Może będę mogła pomóc.

Gość morank
Warszawa

Gość takiki
Lepszy chór w kościelu - u mnie przecudnie wyszło i jeszcze dziewczyny przed kościołem mi śpiewały przy składaniu życzeń przez gości

Gość niuniusiaa
Nikt nie mial oprawy muzycznej?

Gość sassssssssssssssssss
Za dużo grzybów w barszcz... czytaj - panów ;) Jeden wokalista (lub wokalistka) zapewni niepowtarzalną i piękną oprawę mszy slubnej, pod jednym jedynym warunkiem - że będzie to profesjonalista (-tka).

Gość vikunia
No właśnie. U mnie w kościele jest organista, który niezbyt ładnie śpiewa, dlatego zastanawiam się nad czymś innym. Co jeszcze proponujecie?

Gość twojslub
polecam profesjonalną oprawę muzyczną. będziesz miała co chcesz, poradę również. kiedy ślub? możesz napisać do mnie tutaj czy na maila

Gość vikunia
Ślub w przyszłym roku, jeśli nie uda nam się znaleźć na wczesniej niz sierpien sali, to dopiero w sierpniu lub wrzesniu. To bedzie male wesele, ale chcę by było ładnie i z klasą, a nie jakiś zawodzący organista. Zastanawiam się tez nad wyborem kościoła, mój parafialny jest bardzo duży, a wolalabym chyba jakiś mniejszy, bo za duzo gosci nie bedzie. Poza tym to ślub jednostronny, rodzina mojego narzeczonego jest niewierząca. Boję się jak to wszystko wyjdzie. Jesteśmy przed 30tką i zależy nam na czymś z klasą, bo byłam na weselach porazkach. Gdy bardzo mloda panna mloda z brzuchem brala slub i organizowane bylo wszystko na ostatnią chwilę. Wtedy szkoda w ogole zawracac sobie glowe, bo goscie na pewno takich wesel milo nie wspominaja.