Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina85

Jestem po zabiegu przywracania miesiaczki czy moge brac teraz tabletki antykon.?

Polecane posty

Wiem ze wiele z was stara sie o dziecko a ja je usunelam na to nie ma wytlumaczenia,ale nie mialam wyjscia,jestem samotna mama 2 dzieci,stracilam meza w wypadku,po roku poznalam mezczyzne z czasem zaczol sie nad nami znecac gdy probowalam zakonczyc znajomosc zostalam zgwalcona czego wynikiem byla ciaza,ktora okazala sie byc nieprawidlowa:( zalamalam sie.Ojciec dziecka zostawil nas.Nie mialam wsparcia w rodzinie a jedyna szansa na normalne zycie bylo to co zrobilam i moze wiele z was pomysli inaczej ja wyrzuty bede miala do konca zycia i wiem co zrobilam dlatego prosze nie negujcie mnie.Chcialam zapytac was o porade.Od zabiegu moj okres wystepuje co ok miesiac i pare dni.Na wszelki wypadek chcialabym zaczac uzywac tabletek.czy przy tak nieregularnych miesiaczkach mozna brac tabletki?prosze piszcie.

oczywiście że przy nieregularnych miesiączkach można brać tabsy!!! bardzo często są one przepisywane właśnie na regulację cykli. radzę iść do lekarza i powiedzieć mu o tym że chciałabyś zacząć je przyjmować.

Gość ninja
cześć!dlaczego mają cie negować zaraz. z tego co napisałaś to przeszłas horror. co do tablatek to najlepiej idz do lekarza.myślę że jak zaczniesz brać to powinno ci sie uregulowac i będziesz miała potem regularnie.

Tabletki mam juz wykupione,dzis dostalam okres dlatego napisalam,bo z tego co wiem powinnam zaczac je brac od pierwszego dnia miesiaczki .Nigdy nie bralam tabletek wiec nie wiedzialam czy przy nieregularnych okresach mozna brac a lekarzowi nic nie mowilam gdy zapisywal mi recepte o usunieci bo sie zwyczajnie balam reakcji:(

spokojnie weź dzisiaj o takiej godzinie żebyś potem przez cały cykl tak mogła brać! nieregularne cykle nie mają nic do rzeczy!

Gość ninja
no tak bo nigdy nie wiadomo jak by zareagował bo rózne konowały z tych lekarzy. te tabletki zazwyczaj bierze się od pierwszego dnia miesiączki.napewno ci sie ureguluje.powodzenia

wiec dzis wezme pierwsza tabletke,dziekuje kamien spadl mi z serca naprawde dziekuje jestescie wspaniale:)

Mam jeszcze jedno pytanie:od kiedy bede pewna ze tabletki calkowicie mnie zabezpiecza tzn od ktorej tabletki albo od ktorego opakowania.Lekarz zapisal mi RIGEVIDON

Gość ninja
zazwyczaj pewność sie ma po dwuch tygodniach od pierwszej tabletki ale może to być różnie.lepiej zadzwoń do lekarza.pa