Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia123456

nieprawidlowy okres pomocy

Polecane posty

Gość kasia123456

Witam niedawno to jest okolo 10 dni temu mialas okres byl planowy i zgodny z poprzednimi. jednak dzisiaj dostalam kolejny okres a kolejny powinien byc mniej wiecej za 3 tygodnie nie wiem co to moze byc ratujcie dziewczyny miala ktoras z was podobnie ??

Gość ninja
najlepiej idz do lekarza bo normalne to nie jest.

czesc dziewczyny! mam maly problem z okresem i jesli ktorejs z was przydazylo sie cos podobnego to prosze piszcie! ale moze od poczatku 5 lipca kochalam sie ze swoim facetem i tego dnia zsunela nam sie gumka ale nie skonczyl we mnie okres dostalam 21 lipca tak jak powinnam dostac tyle tylko ze trwal az do 1 sierpnia i byl bardzo skapiutki i brazowo-sluzowaty! ;( jeszcze nigdy takiego nie mialam wiec pomyslalam ze moze zaszlam w ciaze zrobilam wiec test 3 sierpnia i wyszedl negatywny 1 sierpnia okres sie skonczy a 5 zauwazylam znow takie same plamienia i trwaja nadal wiec juz nie wiem co jest grane!?? ;( bylam u ginekologa sie zarejestrowac i mam wizyte dopiro 27 wiec bardzo mnie to wszystko martwi! dodam jeszcze ze nie biore zadnych tabletek, jak myslicie co to moze byc? czy moze to byc oznaka ciazy? z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam serdecznie!!

kasia12345 widac mamy podobny problem z tym okresem! ;( mi tez sie ledwo skonczyl i juz mam nowy a powinien byc podobnie jak u ciebie za 3 tygodnie ;( jak bedziesz cos wiedzila to pisz prosze! pozdrawiam cie

kasia12345 odezwij sie napisz jaki mialas ten okres moze tez taki skapy i brozowy?

Gość ja tak miałam w lipcu
:( w dodatku ten nieprawidłowy okres był bardzo obfity. Nie poszłam do lekarza , ale jezeli jeszcze raz tak sie zdarzy to od razu lecę 🖐️

a moj byl i jest nadal bardzo skapy i brazowy ze skrzepami ;(