Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

2495

OPALENIZNA

Polecane posty

Podczas urlopu opaliłam się nierównomiernie, tzn. nie mogłam opalać się w kostiumie, tylko w koszulce na ramiączkach (był to urlop na rowerze). Teraz zmuszona jestem odziać sukienkę ale wystają mi z niej białe nie opalone paski na plecach. Podobny problem mam ze stoapmi, po paskach od butów. Pomóżcie, nie wiem co mam zrobić, a mam tylko 2 dni do imprezy. Czy pomoże wizyta w solarium czy może białe paski powinnam zatuszować samoopalaczem?

solarium już nie wyrówna.. samoopalacz - trafisz idealnie z kolorem opalenizny? raczej nie bardzo.. może idź do kosmetyczki żeby tym natryskowym opalaniem wyrównała same paski..

Gość kasiulka11
samoopalacz nie pomoże a możesz sobie jeszcze plam narobić, radziłabym właśnie airbrush u kosmetyczki ale samych pasków, lub wersję smywalną jak najciemniejszym podkładem posmarować te miejsca, ale będziesz miała matową skórę i na to nałożyć balsam z drobinkami mieniącymi ale musisz potestować bo nie wiem jaki masz odcień skóry, mnie coś takiego uratowało kiedyś ale to się ściera także radze na impreze wziąść ze sobą w razie konieczności poprawki.

Mam bardzo jasną karnację, a na taki brąz opaliłam się pierwszy raz w życiu! :) Dziękuję za podpowiedzi, dziś zrobię próbę z podkładem i balsamem, bo to dla mnie chyba najlepszy sposób. Kosmetyczka w solarium odradziła mi opalania, ponieważ to części ciała opalone ściemnieją mi a te nieopalone może trochę zarumienią. Jesli chodzi o opalanie natryskowe to chyba odpada, poniweż chodzi mi przede wszystkim o dwa paski nieopalone na stopach i ramiączka na plecach.