Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkkijkiki

KTO JEST ZE SWOIM FACETM DŁUŻEJ NIŻ 5 LAT I NIE MYSLI O SLUBIE JESZCZE??

Polecane posty

Gość lkkijkiki

jest ktos taki? ja jestem 7 lat i niestety nie mysle a stara jestem juz kurde bo mam 25 lat .znajomi sie czepiaja ze dziwne w tym wieku i po taki mzwiazku długoletnim sie nie żenić..

Gość klauducha
Ja ze swoim jestem 11 lat i myslę o rozwodzie -zmienił się cholernie i mnie wkurza

Gość vfiugigi
w tym wieku to ja jeszce nie myślałam o żadnym związku jednak później, gdy weszłam w związek, zaczęliśmy mówić o ślubie po dwóch latach bycia razem... kiedy będzie, nie wiem, nie śpieszy mi się

my jesteśmy razem ponad 5 lat i nie mamy ochoty na ślub :) ja mam 23 lata a on już 30, wszyscy jego znajomi już żonaci, w większości dzieciaci a nam tak dobrze bez ślubu. mieszkamy razem i jest super!!! po co nam papierek, on nic nie zmienia. jak mamy być razem to i bez niego będziemy :) a kasę zamiast na wesele wolimy na jakieś wakacje zbierać...

Gość hihway
ale małżonkowie maja np. zwrot za net Vatu i zona emeryture po mezu. a jak kobiecie trudno znaleźć pracę,albo dzieci wychowuje?

Gość buhaa
ja jestem z moim facetem 8 lat i wcale nam sie nie spieszy

Gość pachnąca...27
My jesteśmy 6 i mamy dziecko,a ślub?mi sie nie spieszy,tak w sumie to nie wiem czy wogóle sie zdecyduje.

i ja też :D ponad 5 lat razem, ja 24 on 26 i tematu ślubu jeszcze nie ma na szczęście :D