Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dimitri

nastolatka na ścigaczu

Polecane posty

hejka mam 18 lat i wielkiego fioła n apunkcie ścigaczów mam juz prawko na motor i szukam czegos odpowiedniego dla siebie wczesniej jezdziłam na simsonie. i chciałam juz wskoczyc na 600 czy powninnam zacząc od czegoś mniejszego??? i jaki model mi proponujecie. marzyłam o yamacha r6 ale ponoc to typowo sportowy scigacz i nie nadaje sie na dłuzsza jazde, tera zmysle o kawasaki zx6r... co o tymmyslicie?? czekam na odp :))

Gość nie no zajebiste foty

Gość jo moze w ogole ZX10R se wez
Jak sie interesujesz motorami to chyba masz na tyle rozumu zeby zaczac od czegos mniejszego

Gość z simsona na zx6r
a z ninjy prosto na cmentarz...... kobiety nie psujcie juz i tak sie z nas faceci smieja, troche rozsadku

Gość z simsona na zx6r
mialo byc nie psujcie opinii

Gość do dimitri
polecam to dokladnie obejrzec i przeczytac, zaladowac wszystkie zdjecia i wtedy zrozumiec ze scigacza to sobie mozna kupic po kilku latach treningu na czyms mniejszym... a marzenia nie uciekna, kiedys dostaniesz to co chcesz tylko sie nie spiesz http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm

no spoko dlatego sie pytam.... co mi proponujecie, ni emusicie odrazu krytykowac....

Gość do dmitri
http://forum.motocyklistow.pl/ to jest najbardziej kompetentne forum do tego topicu sa tam juz takie tematy zalozone moze kawasaki 400 ale to trudno juz w polsce dostac albo honde 500F

Gość do dmitri
no wlasnie dlatego ja tez zrewidowalam swoje poglady co do mojego pierwszego kochanego motoru :) na razie na scigaczu tylko jako plecaczek :)

Gość do dmitri
jeszcze nie mam ale od wiosny bedzie bo teraz niedlugo koniec sezonu i juz bez sensu kupowac i placic ubezpieczenia i przeglady, pieniazki juz sa ale nie jestem pewna jeszcze co bo to zalezec bedzie od ofert

a ile mas z lat? i jak z jaką pojemnościa chcesz??? kurcze zdołowały mnie troche te zdjecia :/ ale i tam mi si emarzy no ale faktycznie na początek pasuje co smniejszego ale i tak scigacz :)

Gość do dmitri
22, i max bede brac 500 choc oczywiscie marzenie to fireblade ale krok po kroczku :D

ścigacze sa piękne, ale ja juz jestem do nich za stara, dlatego jeżdże samochodem :) Trzymaj sie. Pozdro🖐️

Gość do dmitri
........... wiesz co to nie ma byc fajne to Cie ma nauczyc jezdzic..........

Gość do dmitri
jezdzi sie na czyms co Ci sie podoba jak juz jestes doswiadczona, nikt o zdrowych zmyslach nie zaczyna od scigacza chyba ze samobojca, mozesz dobrze jezdzic ale i tak wiekszosc wypadkow spowodowana jest przez puszki i pierwsze kroki sa po to zebys sie koncentrowala na tym jak nauczyc sie przewidywac zachowanie na drodze innych kierowcow a nie na tym zeby motor Ci deba nie stanal. A tak przy okazji to kiedy kupujesz?

na przyszłe wakacje planuje... no oki juz zrezygnowąłam z 600 choc jezdziłam ale trudnopowiedziec ze opanowałam jazde na 600... ale na 250 scigacz chyb amoge wsiąśc..? wiadome ze nei ebd eodrazu cisneła ile wlezie...

Gość do dmitri
Pewnie, tylko uwazaj na Aprille - sama chcialam na poczatku bo jestem niska i ciezko mi czasem motor rowno utrzymac ale moj chlopak powiedzial stanowcze nie bo za lekki na poczatek a poza tym drogi jezeli chodzi o serwis i czesci zamienne (ja mu tam wierze, sam jezdzi ponad 10 lat nawet bez jednego slizgu wiec chyba wie co jest bezpieczne). Ja pewnie na poczatek wezme jakiegos nakeda a potem beda plastiki :) To milych podrozy :) Bedziemy obydwie zaczynac od nastepnego sezonu :)

Gość do dmitri
Chcialabym ale na zx9r mojego faceta raczej nie wsiade, wiec bedzie przerwa

Gość do dmitri
juz pisalam ze tak naprawde to moj zakup bedzie uzalezniony od oferty bardziej niz od upatrzonego motoru bo ja nowego nie kupuje. Zreszta nie mam tez az tyle pieniedzy zeby krecic nosem wiec niestety w wiekszosci wybor bedzie ograniczony mozliwosciami finansowymi a nie tym co naprawde chce miec. A jak u Ciebie? Tez masz takie ograniczenia czy w sumie to bierzesz co chcesz?

nojesli chodzi o kase to raczej nie bedzie problemu (tata funduje) :P ale tez bede sie kierowac tym co jest na giełdzie czy tam gdzie bede kupowac bo jak narazie nie mam nci wymarzonego, chyba ze cos znajde to bede szukac...

Gość do dmitri
to masz fajnie, ja nie bede obarczac rodzicow zakupem wiec zaciskam zeby i oszczedzam... no nic zobaczymy co bedzie na wiosne. Kurcze zeby to juz byl przyszly rok :)

Gość ...-------...
teeee facio----wez moze inne to pseudo a nie ruskie,bo nie moge cie w ogole przeczytac,---rzygac mi sie chce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!