Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

ja nigdy nie bylam w Polsce na chrzcinach a 2 tygodnie temu mojemu kuzynowi urodzila sie dzidzia- dziewczynka. nie bede mogla byc na chrzcinach ale pomyslalam,ze moze jakis prezent wysle. czy moglybyscie mi poradzic co kupic i co teraz sie daje na chrzciny? bardzo bylabym wdzieczna za pomoc:) pozdrawiam wszystkie mamy

zazwyczaj na chrzciny daje sie rzeczy ktore ustala sie z rodzicami, to czego im brakuje, tak bylo przynajmniej u mnie, jezeli chcesz zrobic im prezen kup malutkiej ubranko,zabawke,albo zadzwon i zapytaj z czego najbardziej by sie ucieszyli. Tak na marginesie to bardzo milo z Twojej strony, mysle ze kazdy gest bedzie doceniony :)

myślę ,że łądne ubranko napewno ucieszy rodziców a bąbelek bedzie rozkosznie wyglądał. fajny gest 🌻

u mnie od zawsze dawalo sie kase na chrzciny, a np ubranko to była rzecz dodatkowa do kasy

folkium poczytaj dokładnie pierwszy post autorki Ona nie bedzie na chcinach che coś wysłać ..... więc myslę ,że zamiast pieniedzy ubranko fajne niespotykane u nas a donabycia tam gdzie autorka mieszka bedzie super prezentem.