Malutka1988 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Czesc! Mam do Was pytanie. W sobote piesciłam się z moim chłopakiem, ja mu siedziałam na kolankach w majtkach i on tez był w majtach ocieralam się o niego, ale zanim mial orgazm to powiedział dosyc, wiec zszedłam i juz dalej nic nie było. Czy jest ryzyko ciązy? Czy mozliwe aby wypłynąl z jego penisa ten płyn przedejakulacyjny? PROSZĘ O RZETELNĄ ODPOWIEDZ. Z GÓRY DZIĘKUJĘ!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ciekawe Napisano Sierpień 9, 2007 Grunt, że zszedłaś :-) Dziewczyno, byliście w gaciach i boisz się ciąży??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka1988 0 Napisano Sierpień 9, 2007 No tak, bo te plemiczki z tego płynu przedejakulacyjnego mogą przeniknąć przez majteczki cio? To możliwe? Dotąd wierzyłam ze mało prawdopodobne, ale naczytałam sie tyle postów na ten temat ze mam mętlik w głowie. Chce rzetelnej opdpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klauducha Napisano Sierpień 9, 2007 Nie ma ryzyka ciąży ! mozesz spac spokojnie :) :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arnianka 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Jasne, bo te plemniki to są supermani, kaskaderzy. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no ciekawe Napisano Sierpień 9, 2007 Dziewczyno nie panikuj. No niby jakim cudem przez Twoje gatki i jego gatki..... :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka1988 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Nio to tak łatwo powiedzieć... Hmm ja juz się tyle naczytałam o tym. A przed tym było wsysko ok. To czyli mowicie ze nic z tego nie bedzie? Wiem ze to było ryzykowne, ale podniecenie wzielo gore, tym bardziej ze dawno sie z nim nie widziałam (jest we wojsku). BU! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka1988 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Prosze o wiecej odpowiedzi :-) Bede bardzo wdzięczna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 9, 2007 plemniki nie przedostaną się przez ubranie ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka1988 0 Napisano Sierpień 9, 2007 Mi sie wydaje ze moga się przedostać, bo material ma hmm takie dziurki! A czy ktoraś z Was zaszła w ciążę przez petting? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 9, 2007 głupia jesteś jak nie wiem... plemniki na powietrzu żyją krótko, nawet pewnie nie zdążyły Cie zauważyć jak nie wiesz skąd sie biorą dziedzi to sie nie ocieraj o kutasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Sierpień 9, 2007 dzieci* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kurkaaa wodna Napisano Sierpień 10, 2007 ty malutka idź lepiej książki poczytaj a nie o kutasy sie ocierasz... matko kochana- takich banałów to ja już dawno nie czytałam Horror. Twój poziom wyedukowania w tej dziedzinie tylko źle świadczy o naszym szkolnictwie. Ja jak zaczynałam współżycie to pierwsze co to dowiedziałam się o formach zabezpieczania przed ciążą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach