Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedzona

takie życie -

Polecane posty

Gość zawiedzona

Słuchajcie mam wspanialego chłopaka, jest nam dobrze ze soba, wkrótce przprowadzamy sie do mieszkanaka.(wynajętego) I tu zaczyna sie problem, otóz moj wspanialy chłopak ma przyjaciólke ktorej na oczy nie widzialam, czasami dzwonia do siebie !! a jest na tyle bezczelna ze chciałaby sie wprowadzic ze swoja koleżanka do NAS!! myślałam ze moj chłopak sie nie zgodzi bo byłoby to krępujące mieszkać we 4 osoby!! mieliśmy plany wobec siebie, myśleliśmy o tym z ejak fajnie by było mieszkać razem we 2, a on mi wyjeżdza z tekstem: To moze niech sie one wprowadza to byśmy mniej płacili za mieszkanie!! normalnie mnie zamurowało!! oczywiście pokłocilam sie z nim i po moim NIE było koniec tematu!co o tym myślicie??

Gość Twój facet chce sobie
haremik założyć :D

Gość tabuna
Twoj facet ma inna kobiete i tego nie ukrywa, nie boli cie to?? Niemasz takich mysli ze on cie zdradza??

dziwie sie, ze kase stawia wyzej od Waszej wspolnej wygody i bycia razem, cos mi sie tez wydaje, ze to nie tylko przyjaciolka,ze chce miec ja blizej siebie :o

Gość susel
ja juz bym sie matwila na twoim miejscu to troche niezrozumiale co on chce zrobic tak jak ty byc wprowadzila do mieszkania 2 kolegow ciekawe jak by sie poczul!!

Gość zawiedzona
oczywiście tak zrobiłam, powiedzialam z esłuchaj moich dwóch FAJNYCH kolegow nie ma gdzie mieszkać i czy moga sie wprowadzić?? A on na to: no jeśłi chcesz to nie widze zadnego problemu! zatkało mnie i spytałam a jak ty to sobie wyobrażasz? z enp.bede sama w domu ty jeszcze z pracy nie wrocisz i bed e znimi sama w domu? a on na to :Kochanie ufam Ci i wiem z enic złego nie zrobiłabyS!!!!

Gość tabuna
Takie jego zaufanie to wystawianie zwiazku na probe nie do przejscia.On cie nie kocha, daje wam obydwu niezbyt duzo czasu, rozejdziecie sie. Nie badz smutna kiedy to sie stanie. Sorki za szczerosc:)