Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrocławiankaa

Jakie tabletki bez recepty na depresję?

Polecane posty

Gość wrocławiankaa

Co polecacie, co jest skuteczne, co działa i na dodatek jest bez recepty? Bo ja już się trzymam resztkami sił.

Gość wrocławiankaa
pomóżcie, proszę

Gość wrocławiankaa
hmmm.......nie wiem czy to depresja, wszystko na to wskazuje, bo objawy są długotrwałe- od ponad roku. Nie chcę wyjść na kobitkę, co siedzi i wymyśla sobie choroby- a taki LEKARZ może stwierdzić, że nic mi nie jest. A ja od roku się czuję fatalnie, i to niestety nie mija.

Gość no cóż...
deresja? ok. Możesz uświadomić sobie czego potrzebujesz.

Gość wrocławiankaa
fatalnie przez okrągły rok. jestem cały czas przygnębiona, smutna, nic mnie nie jest w stanie cieszyć, rozbawić, ciągle jestem płaczliwa i rozdrażniona, Nawet w pracy mi się pytają czemu się taka "przeźroczysta" zrobiłam. taka odrętwiała, zimna, nie interesuje mnie już życie rodzinne, spotkania z przyjaciłómi, od wszystkich się odsunęłam i z nikim nie spotykam

wrocławianka - nie będę tu diagnozować, bo niewiele mam informacji, ale jesli chcesz sobie pomóc \"dopalaczami\" bez recepty, to może spróbuj deprim? proponuję też, abyś regularnie (!) zaczęła brać magnez (KONIECZNIE z pirydoksyną, czyli wit. b6)

Gość wrocławiankaa
Dzięki...

Gość izzzzzzzzz
Pomoze Ci tylko lekarz.ja przez długi czas próbowalam sama sie leczyc dziurawcem itp.aż pewnego dnia tak pogłębiła mi sie depresja że przez 2 lata nie wychodziłam z domu,wpadłam w agorafobie.Psychiatra naprawdę nie gryzie,tylko on moze pomóc w walce z depresją.

Gość izzzzzzzzz
a magnez powinien każdy jesć,banany również ciut pomagają.Kawa ma ponoc właściwosci przeciwdepresyjne,w trakcie depresji ciągle piłam kawę,teraz naturalnie nie mam tak duzej ochoty już.