Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem ...

Schudł 83 kg ...

Polecane posty

Gość ciekawa jestem ...

http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=393650 Ciekawe co ten chłopak zrobił ze swoją skórą ? Ja ważę obecnie 95 kg :) Schudłam już 20 kg ... brakuje mi jeszcze ok. 30 kg, żeby poczuć się wspaniale ? No właśnie piszą, że ten chłopak teraz to przystojniak ... no ok ... ale jak wygląda ciało ? Ja przyznam, że moje wygląda jeszcze jako tako bo ćwiczę ... ale gdy zgubię te 30 kg ... wszystko bęzie na mnie wisieć ? A może się mylę ? Chyba czeka mnie operacja modelująca brzuch :(

Gość hmmm ...
Kurcze i czym tu się chwalić jak 18-nastolatek mógł się tak zapuścić !!!

Nie no.. Jaką skórą.. Owszem schudł duzo, ale przecież nie w miesiąc :/ Napisane jest ze w 16 miechów ..83 kg..To wychodzi jakies 4,5 kg namiesiac czyli wmiare zdrowo.. Tz na początku 6 w tydz.,ale towiadoo przy takiej nadwadze, każde ograniczenie daje na poczatku takie rezultaty ..Poza tym duuużo ponoć cwiczyl.. Watpie zeby miał jaieś starszne zwisy jeśłi chodzio s kórę ;p

Gość dfbsdtywdfbwerbA
napewnie nie w 16 miesiecy bzdura...to by rekordu na swiecie niezrobił...niedawno powtarzali rozmowy w toku o grubasach i była babkaktóra schudła w ciagu roku100kg..wiec on napewno nie schudł tego 1 6 miechów tylko mnie..

Gość Do dfbsdtywdfbwerbA
babka schudła jak napisałaś a on "odebrał nagrodę za pobicie światowego rekordu w konkursie na najbardziej odchudzonego nastolatka Young Slimmer of the Year 2007. ''

..... rekord w konkursie na najbardziej odchudzonego nastolatka Young Slimmer of the Year 2007. - rekord wśród NASTOLATKÓW!!!

Wyrazy podziwu dla chlopaka, jak najbardziej nalezne, ale..... Moze to i jest swiatowy rekord..... ale tylko nastolatkow . Od ok 8 miesiecy obserwuje na biezaco postepy w odchudzaniu kobiety z Niemiec. Zaczela diete w marco 2006 z waga ...191 kg Dzis po 16 miesiacach wazy juz tylko 86,3kg schudla 104,7 kg http://www.meiga.de/mitglied.php?nr=15253 Nie powiedziala jeszcze ostatn iego slowa , bo dazy do wagi 75 kg Poniewaz stronka jest w jezykzu niemieckim wiec dla nieznajacych jezyka mala informacja zaczynala diete od 800-1000 kal dziennnie obecnie jada ok 1400 w jej diecie dominuja warzywa i owoce . Mieso jada tylko niewielkie ilosci w postaci chudej wedlinki na kanapke. Bardzo duza role w jej odchudzaniu zajmuje ruch.Regularnie plywa. jezdzi na rolkach , cwiczy na stacjonarnym rowerze i spaceruje, czego nie robila ponad 20 lat. Pisze, ze czekaja ja operacje usuwania nadmiaru skory, ale przy takiej utracie wagi to jest wrecz normalne. Przy kazdym zdjeciu jest data i waga przy jakiej bylo robione zdjecie. Dla nie to niesamowite, jak zmienia sie czlowiek chudnac. Na samym dole stronki na zoltym pasku jest napis Gewichtsverlauf, klikajac naniego mozna przesledzic jak wygladal u niej spadek wagi tydzien po tygodniu. http://www.meiga.de/mitglied.php?nr=15008 Kolejna dziewczyna , tea schudla \"tylko\" 64,4 kg fotki znajduja sie w dolnej czesci stronki. W poczatkowej czesci jest opinia lekarza i opis zabiegow jakie jej przeprowadzono aby nabac wlasciwy wyglad jej brzuszkowi. Zdjecie brzucha I - dzien przed operacja, II z dlugim waskim plastrem tydzien po operacji i zdjecie III dwa tygodnie po operacji.

Gość ohhhhhhhh....
No tak zwlaszcza Sisi 25 musi schudnac i to szybko ............. Kup sobie lustro ....... jak mi was zal chore dziewczyny :( Sisi mysle, ze jak osiagniesz swoje wymarzone 57 kg to zaczniesz dazyc do 47 kg