Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PANIpodrozniczka

Robiłyście Mu kiedyś striptiz?

Polecane posty

jw? Opowiedzcie jak zaczac, jaka muzyka, bielizna, jak sie poruszac kiedy co sciagac i w ogole, no wiecie co i jak ma byc ;)ja mam to dopiero przed soba,ale wiem, ze moj Miś ma taką fantazję ;) i chcę dobrze wypśc. Będę wdzięczna za każdą radę PISZCIE

Nie robiłam. Ale pamiętam historię opisaną w jednej z gazet. Kobieta wystroiła się dla ukochanego w seksowną sukienkę, załozyła szpileczki i zaczęła się rozbierać. Przy zdejmowaniu sukienki zahaczyła szpilką o materiał sukienki, straciła równowagę. Uderzyła głową o szafke i striptiz zakonczył sie tamowaniem krwi z rozbitego czoła.

ubierz bieliznę, którą on lubi i po prostu dla niego tańcz - zapomnij na chwilkę o całym świcie, bądź tylko dla niego. To wystarczy - reszta sama przyjdzie :) Będzie zachwycony, gwarantuję :)

Gość no wlasnie.
dla mnie sie jedna lala do muzy wystriptiziala troszke wypila przed tym i ...:o wiecej nie powiem choreografia bez przygotowania moze wywolac ...hmhm powiedzmy usmiech i ci bedzie glupio . wiec albo zatancz to co potrafisz najlepiej albo to rozbieranie cwicz przed lustrem albo lepiej przed videocamera a potem sie poogladaj i ulepszaj, jesli takiej nie masz to podlacz web camerke i prawie wszystkie maja program ktory umozliwia nagrywanie wizji a i niektore tez fonii ...... wydatek 1 razowy 100zl

dzieki wielkie :) musze rzucic okiem na ten film, bardzo mi pomogłyscie i Pan tez ;) trzymajcie kciuki i piszcie, gdybyscie jeszcze mieli jakis pomysl!!!

Gość hehe no
ja zrobilam i bardzo mu sie podobalo :P najpierw zaczelam tanczyc delikatnie potem troche tanca troche odpinania guziczkow...bylo fajnie:P

Gość lenaoolena
robialam ale myślalam że to latwiejsze jest , moja rad wypic sobie troche bedziesz śmielsza i wyluzowana , ja ubralam sie w krótka spódniczke kozaczki na szpilce , koszulowa bluzka zawiązana pod bisustem , kucyki , ponczochy , czarna bielizna na szczęscie nie musilam dlugo tanczyc bo szybko sie podniecil i przeszlismy do rzeczy. Niestety w moim przypadku byla spora trema , naprawde trzeba byc pozbawionym kompleksów żeby sie wyginac przed facetem

Gość ja czasem krece tylkiem
przed mopjm facetem, jak oglada cos na kompie i siedzi na krzesle albo na kanapie oglada tel. nakladam sexi bielizne podchodze do niego i krece tylkiem, a ze potrafie to robic bo cwiczylam sama zeby niewygladac glupio...nie robie tego dlugo bo moj ukochany odrazu sie podnieca, bierze mnie na rece i idzie do sypialni,wtedy mam seks nie z tej ziemi, o malo nie zerwie ze mnie tej bielizny:)wlasnie pare dni temu zrobilam cos takiego, wiem ze on to lubi...uwielbiam sie wtedy z nim kochac..jest o wiele bardziej czuly i namietny..