Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blebleb

nie no to LWY muszą sie pokazac!!lwice kafeteryjne,wchodzcie

Polecane posty

Gość blebleb

bo ja mam,przechodzenie od stanu euforii co smutku,krótkie ale konkretne napady złości ,slomiany zapał i duże poczucie humoru...norma:)

Gość dsrgrgdsgdgrd
to ja lwa

Gość blebleb
i co sprawdzają się horoskopy;)bo moje co do slowa,o dziewczynki a co z urodzinkami były już czy w drodze?

Gość blebleb
i chłopcy?hehe

Gość kto wie kto wie
ja to chyba jestem oślicą, bo nie zakapowalam o co z tymi lwami chodzi :D

Gość blebleb
a ja w środę osiągnę pełnoletnośc

Gość Slodka lwica
mrau... melduje sie :) a jutro urodzinki... he he.. zapomnialam nawet ze to juz jutro :D tez mam konkretne napady zlosci, slomiany zapal, wpadanie z euforii w smutek, duzo gadam, mam duzo znajomych, naiwna bywam (niestety) :( , ci co mnie znaja mowia ze do niesmialych nie naleze (chociaz ja wiem ze czasami robie sie nesmiala) nie wierze az tak bardzo horoskopom :O i wszystkiego najlepszego z okazji zblizajacych sie urodzin dla przyszlej 18tki

Slodka lwica :) Ja 18 sierpnia lkończe 25 lat a TY? Wszystkiego najlepszego...:):) dużo zdrowia i słodyczy:):) Ja mam dosyć ostry charakterek, jednak połączony z niebywałą wrażliwością i empatią.

Gość blebleb
dziękuje i nawzajem,życze jutro imprezy do bialego:D

Gość Slodka lwica
Justine - a ja jutro 24. wszystkiego najlepszego. to ladna okragla liczba u ciebie ( u mnie juz za rok) . obys spedzila wspaniale dzien swoich urodzin blebleb - tobie tez wszystkiego najlepszego. 18. lat. pamietam. oj chcialabym jeszcze raz, chciala. imprezy raczej nie bedzie bo w sobote o 5 rano wyjezdzamy na ryby :D zobaczymy co moj maz wymysli z okazi moich urodzin. hehe.. moze zapomni ;)

Slodka lwica :) E no bedzie dobrze:) 24 lata to też piękny wiek.....i oby nam leciało powolutku, bo ja juz odczuwam upływający czas, choć męża jeszcze nie mam:)