Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moze sie uda

Jakie jest prawdopodobienstwo zajscia u mnie w ciąże??

Polecane posty

Gość Moze sie uda

Kochalam sie z mezem 2 dni przed owulacja bez gumki na samym poczatku a przed orgazmem zalozyl. Jakie jest prawdopodobienstwo zajscia u mnie w ciąże?? Czy ktorejk z was udalo sie w taki sposob zajsc w ciaze??

a czemu zalozyl jak chcecie dzidziusia , jesli by nie zalozył to by była dziewczynka :)

Gość Moze sie uda
Ja bym sie cieszyla moj maz tez ale niebyloby latwo bo ja niepracuje. Dlatego trudno nam sie zdecydowac na dzidzie.

Gość Moze sie uda
nie mamy jeszcze

wiesz ja tez bylam w podobnej sytuacji jak ty , i nawet chwili sie nie zastanawialismy , chcielismy miec dziecko. Obecnie mąż tylko parcuje i mam opłaty jak kazdy , typu mieszkanie , tel , gaz , swiatło, moja szkola , i jeszcze oplaty zwiazane z autem i mam dziecko, a dziecku tez trzeba kupic zabawki , ubrania, idt.... , a moze juz niedługo bede miala drugie , bardzo chcemy i chyba sie zdecydujemy

Gość Moze sie uda
Ale pewnie twoj maz wiecej zarabia od mojego, a my nawet nie mamy mieszkania swojego mieszkamy u moich rodzicow :-(

no niewiem ile twoj zarabia :) a mieszkamy sami , :) i cale szczescie , no sluchaj jak masz kompa i internet to nie jest tak zle

Gość Moze sie uda
co maz na mysli prace przez internet??

mowie ze jak kompa i i nternet to nie jest tak tragicznie, a jak mieszkacie z rodzicami to wasze oplaty sie rozkladaja , a u mnie nie :)

Gość Moze sie uda
No wlasnie sie dziwie jak sobie radzisz skoro tylko twoj maz pracuje

jakos dajemy rade, oczywiscie nie jezdzimy na wczasy :) ale powiem ci ze jakos dajemy rade , sama sie dziwie , :) ile twoj zarobi maz

Gość Moze sie uda
ok 1500 ale niestety nie mamy jeszcze mieszkania a u rodzicow wiesz jak jest na dluzsza mete sie nie da

Gość Moze sie uda
a twoj maz ile zarabia?

ale tyle zarabiał jak wzielismy slub i bylam w ciazy i tez mieszkalam ........... z tesciami , ale poaniej wyjechal i zarobil kase i kupilismy mieszkanie

Gość Moze sie uda
moj raczej nie wyjedzie za granice tu ma stala prace a ja sama bez meza tez nie wyjade

ale teraz tez pracuje w kraju , ja tylko mowie jak mi sie zycie ulozylo, ale bylam w podobnej sytuacji jak ty i nie zastanawialam sie :) , pomysl sobie ze jakos sie ulozy ze jedna dzidzia jeszcze tak nie zawazy na waszym budzecie , a pozniej to moze byc lepiej , a rodzice tez wam chyba pomogą

Gość Moze sie uda
wiem wiem tylko pisze ze raczej nie ma mozliwosci zarobienia za granica na mieszkanie. Zobaczymy jak to bedzie. Dzieki za rozmowe. Dobranoc :-)