Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaula

Śluz podbarwiony krwią!!!

Polecane posty

Gość agaula

Nie wiem co się dzieje:( Mam dziś dzień płodny-śluz o konsystencji kurzego białka. Zaniepokoiła mnie jedna rzecz-że jest podbarwiony krwią. Może miał na to wpływ fakt,że dziś rano kochałam się i zawsze na początku stosunku odczuwam ból? Powiedzcie, czy też tak macie?Niepokoję się...

Gość agaula
byłam 2 miesiące temu u gineksa-jest oki.cytologia 2 i nie mam nadżerki

Gość agaula
podnosze...

Gość Radio Maryja
ginekolog, tu nie ma jasnowidzow :classic_cool:

Gość agaula
śliwki dzięki pierwszy raz mi się tak zdarzyło, albo wcześniej tego nie zauważyłam

Gość agaula
A i jeszcze oświećcie mnie. Tyle się naczytałam o cyklach miesiączkowych,że już mam mętlik w głowie. * Ile trwa plamienie okołoowulacyjne? * I śluz płodny i plamienie to poczatek owulacji, środek czy koniec? * Kiedy jest szczyt płodności, jak się pojawi śluz płodny (kurze jako). Nie wiem, mam plamienie już 2 dzień, boli mnie prawy jajnik. No i zaczynam schizować, bo kochałam się w poniedziałek i wczoraj rano.Zabezpieczamy się gumką, boje się,że może to ciąża... Co Wy na to kobitki?

Gość agaula
podnoszę

Gość agaula
podnosze

Gość agaula
Miałam koloru jasno różowego, bo juz się skończyły. Do tego boli mnie prawy jajnik od wczoraj. Myślę,że może po stosunku te plamienia. Tyle,że akurat zbiegło się to z tym,że to był śluz płodny(czwartek) i od wczorej jest taki suchszy, biały (w zasadzie różowy)

Gość Patrishia
hej, mam takie pytanko. Jestem juz ponad tydzien po okresie. I jestem w szoku, bo mam jakis sluz bardzo gesty koloru jakiegos dziwnego, jakby brazowo-czerwonego... pierwszy raz to mi sie zdarzylo!! Biore tabletki antykoncepcyjne jakos juz rok czasu, w ciazy nie jestem, bo od miesiaca z nikim nie uprawialam sexu. Mozecie mi powiedziec co to jest?? czy jest to cos powaznego?? prosze odpiszcie!!

Gość bella555
Jeśli bierzesz tabletki anty to czasami zdarzają się plamienia . Ale jesli będzie to się powtarzać to trzeba to skonsultować z lekarzem.