wszystkokręcisięwokółmiłości 0 Napisano Sierpień 10, 2007 Czy nie macie wrażenia,że wszystko z czym macie do czynienia kręci się wokół MIŁOŚCI? Zawsze nawet jest wątek miłosny w filmie,w książce..każdym/każdej. miłość.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _x_. Napisano Sierpień 10, 2007 wszystko kreci sie wokol pragnienia milosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Sierpień 10, 2007 się zgodzę cholera ale jakoś wszyscy mówią o miłosci a żadko ją widać:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Sierpień 10, 2007 temat znany i lubiany, niezly marketingowo i psychologicznie emocje, potrzeby - i wszystko ot, co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _x_. Napisano Sierpień 10, 2007 wlasnie dlatego czesto pojawia sie taki watek - bo rzadko ja widac cos czego pragna niemal wszyscy, a maja nieliczni, jest najbardziej chwytliwe tak, zaglebiajac sie w fikcje, chociaz przez chwile mozna sobie pomyslec jakby to bylo ;) :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wszystkokręcisięwokółmiłości 0 Napisano Sierpień 10, 2007 _X_. Czy pragnienia czy samej miłości to bym się kłociła. Kulaj czukerek albo zadko widac,albo my jej nie dostrzegamy. Hellishnloodystorm izi boj, to tylko forum.. Dodałam pierwszy w zyciu temat na tym forum by się podzielic odczuciami, Za jaką książke czy film bym się nie zabrała tam motyw miłości,w horrorach wszędzie.. wchodząc na wp.pl odrazu widać ranking zakochanych par. Lato.. Nie mówię tu tylko o miłości kobiety do mężczyzny i na odwrót Syna do matki,ojca do syna,dziewczynki do misia,nastolatki do chomika. Poprostu cały świat kręci się wokół miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Sierpień 10, 2007 wszystkokręcisięwokółmiłości - jo wim, ze ino forume, to bylo moje skromne zdanie na temat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Sierpień 10, 2007 to jak w końcu? żadko czy rzadko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Sierpień 10, 2007 RZ :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _x_. Napisano Sierpień 10, 2007 :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wszystkokręcisięwokółmiłości 0 Napisano Sierpień 10, 2007 hellishbloodystorm nie jestem stała bywalczynią forum,ogólnie żadnego tutaj i jeśli był taki sam wątek to przepraszam.. widać nie tylk ja tak sądze i bardzo mnie to cieszy :) obejrzałam kolejny film na dvd i oczywiście na końcu mężczyzna jak umierał 3 zdania powiedział do swojej ukochanej...której nie było przy nim (zeby nie bylo ze nie mial sie do kogo innego odezwac) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Sierpień 10, 2007 tak też myslalam po wyslaniu moego pierwszego possta wtym temacie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wszystkokręcisięwokółmiłości 0 Napisano Sierpień 10, 2007 Kulaj,wydaje mi się,ze rzadko ale pierwsza napsiałas zadko wiec zgapiłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _x_. Napisano Sierpień 10, 2007 mezczyzni potrafia kochac? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Sierpień 10, 2007 ok, kontynuujcie, już wam się nie wtrącam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wszystkokręcisięwokółmiłości 0 Napisano Sierpień 10, 2007 Najgorsze jest to,że jak się nie chcę/nie szuka miłosci to przychodzi ze wszytskich stron a jak juz latka mijaja jest sie samotnym a wszyscy znajomi maja kogos i na dzien dobry mowia \"szkoda mi Ciebie ze nie masz chlopaka\" to sie zaczyna robic......... tylko trzeba sie zastanowic czy szukasz/chcesz szukac dla siebie czy dla innych by ich zadowolic/uspokoic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _x_. Napisano Sierpień 10, 2007 kontynuujcie, ja sie bede wtracac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Sierpień 10, 2007 wszystkokręcisięwokółmiłości - coz, milosc jest wszedzie, jest juz wytarta szmata miejscami, i ja juz miloscia rzygam, szczerze mowiac. oczywiscie teraz samotne osoby sie zbulwersuja, ale bulwersowac sie moga rowniez samotni i porzuceni wlaczajac radio czy tv i po raz setny sluchac/ogladac o tym, ze \"on kocha ja a ona jego nie\", \"on kocha ja i ona jego tez ale jest ta/ten trzeci/trzecia, ktory/ktora sie wpieprza\", \"on jej JUZ nie kocha, ale ona jego nadal\", \"on ja rzucil i jej jest smutno\", \"on ja rzucil a ona da mu popalic\" itd. itp., w dowolnej konfiguracji damsko-meskiej. nie macie tego dosc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wszystkokręcisięwokółmiłości 0 Napisano Sierpień 10, 2007 chyba z tą myślą pojde spać.. są wakacje,jest cieplutko,wypady ze znajomymi tu i tam niekotrzy bez par chcialoby sie przytulic do kogos wieczorem na plazy,dac calusa.. dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _x_. Napisano Sierpień 10, 2007 u nas bezdomni na plazy spia, mozna obcalowac i dac w dluga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Sierpień 10, 2007 to co, nie bedzie nocnej pogaduchy o wielkiej i niesmiertelnej LOVE :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wszystkokręcisięwokółmiłości 0 Napisano Sierpień 10, 2007 Film zazwyczaj oglądam tylko raz,książke też czytam tylko raz Nie oglądam seriali ani telenowel więc nie wiem o co chodzi z tym setnym razem. Mi jest dobrze zyc w samotnosci,ale czasami sa chwile ze przydałby się ktos nawet .. rzadko to mi sie zdarza,ale jednak. Jestem mloda i cale zycie przede mne ;) hellishbloodystorm . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wszystkokręcisięwokółmiłości 0 Napisano Sierpień 10, 2007 hellishbloodystorm jak mnie spotka kiedys taka to zatrzymam ją dla siebie a nie bede sie dzielic ze wszystkimi. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wszystkokręcisięwokółmiłości 0 Napisano Sierpień 10, 2007 _x_ akurat dzisiaj nie mam poczucia humoru :) wybacz not today. A co do przelotnych znajomosci,nie lubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _x_. Napisano Sierpień 10, 2007 a milosc to wlasnie dawanie, nie branie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Sierpień 10, 2007 coz, ja nie mowie, ze to ogladam/slucham - ale problem w tym, ze tego jest pelno. za duzo. wszeeeeedzieeeee. a ja swoja samotnosc bardzo cenie - wiec nawet bedac w zwiazku juz dlugi czas musialam sie \"odrywac\" czasem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Sierpień 10, 2007 wszystkokręcisięwokółmiłości - ja tam ci powodzenia zycze :) (tylko uwazaj, bo przegladajac kafe mozna nabrac wypaczonego obrazu zwiazkow miedzyludzkich :D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulaj czukerek 0 Napisano Sierpień 10, 2007 wlasnie w pewnym wieku jak nie masz parki to robisz za jakiegoś odmieńca. wręcz jest ci przykazane ze masz mieć druga polówkę i już i to mi się nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wszystkokręcisięwokółmiłości 0 Napisano Sierpień 10, 2007 Dla mnie zwiazek 24h na dobe nie miesci się w głowie.. non stop z jedna osobą,nawet jakbym bardzo bardzo kochala nie mowie,ze ogladasz hellishbloodystorm i wiem,ze jest wszedzie taki temat tego forum. Spokojnej nocy weekend-miedzyzdroje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _x_. Napisano Sierpień 10, 2007 a kto ci kaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach