malenka77777 0 Napisano Sierpień 10, 2007 chcialam was torunianek zapytac jakiego w toruniu polecacie ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasienka1986 0 Napisano Sierpień 10, 2007 wejdz na forum wizaz, tam sa 2 watki, jeden o dorych ginekologach w Polsce, a drugi o zlych, mysle ze jak to poczytasz to znajdziesz to co Cie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nutka mi Napisano Sierpień 10, 2007 Ja polecam doktora Wojtynka- Matopat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość torunika Napisano Sierpień 10, 2007 Stankiewicz, również Matopat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość merika za siedmiu polan Napisano Sierpień 10, 2007 o tez bym była zainteresowana bo niedawno sie przeprowadziłam do Toruniai szukam dobrego gina mozecie powiedziec tzn napisac adres dokładny tych w/w ginów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bella na urlopie Napisano Sierpień 10, 2007 MAtopat a ile sie tam czeka na wizyte i ile kosztuje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaczekgosiaczek Napisano Sierpień 10, 2007 ja polecam dr gbiorczyka przyjmuje w przychodni uniwersyteckiej(ale mozna pomarzyc o dostaniu sie tam do niego!!!)sa takie kolejki ze teraz to chyba pol roku tzreba zcekac na wizyte!! przyjmuje tez prywatnie umowic sie mozna na wizyte pod nr 601932730 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bella na urlopie Napisano Sierpień 10, 2007 a czy ktos był w Przychodni Specjalistyczn ‚OLK-MED“ w Toruniu u gina i czy to prywatnie czy państwowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdzieMM Napisano Marzec 15, 2008 potzrebuje pilnie isc do ginekologa prywatnie, tylko do jakiego??? poradzcie,nie moge czekac dlugo na wizyte!!!!!!!!!!!!:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kipigroch Napisano Marzec 24, 2008 Dr Kipigroch czy on jest dobry???? warto isc???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość carolayna Napisano Marzec 26, 2008 Dziewczyny, bardzo polecam Wam doktora Łukasiewicza. Przyjmuje prywatnie we wtorki i czwartki na ulicy Rabiańskiej, wizyta kosztuje 80 zł. Jest niesamowicie miły i profesjonalny - kiedy poszłam do niego po raz pierwszy (pęknięta prezerwatywa) byłam przerażona, ale był tak pogodny i delikatny że to wyparowało ;) wizyta kosztuje 80 zł i w sumie nie ma problemu z dostaniem się - wystarczy zadzwonić parę dni wcześniej. Podaję nr rejestracji - 056 623 69 04. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość apołożna Napisano Maj 20, 2012 BEZPŁATNA SZKOŁA RODZENIA W RAMACH UMOWY Z NFZ - Zapraszamy http://www.twojapolozna.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach