Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryję czarny

Marzę o obcasach

Polecane posty

Gość ukryję czarny

Tak chciałabym chodzic na obcasach, chciałabym miec zgrabne buciki takie kobiece... jak ogladam te buty w sklepie to aż mi sie przykro robi ze jak nie bede mogła nosic takich. powód? moje 178 cm wzrostu. jak załoze takie buty bede wyższa od wiekszosci facetów, cóz...... chodze w balerinkach i japonkach, nie jest źle... ale marzyłabym o butach na szpilce takich kobiecych i seksi, sory, chciałam sie wygadać:(

Gość wysoka miśka
TO SOBIE KUP!!! Ja też jestem wysoka i chodze w szpilkach (najbardziej lubie te 10 cm) . Mój facet ma 190cm więc z nim nie mam problemu - chociaż od większości jestem wyższa;) Nie przejmuj sie facetami - od czasu do czasu możesz w koncu zrobic cos dla siebie i włożyć wymarzone butki:)

Gość ukryję czarny
dzięki za miłe słowa! sęk tym ze mój mezczyzna jest mojego wzrostu... ogólnie tez nie mam chyba odwagi kupic butów nawet na 5 cm obcasiku... a moze powinnam chociaz do pracy? moze sobie na jesień kupię.. chyba tak zrobie i walę kompleksy!

Gość gykfjh
Jak marzysz o takich butach to sobie je kup!A przecież nie zawsze wychodzisz z facetem,więc noć je wtedy gdy będziesz bez niego

Gość gykfjh
"noś" miało być :P

Gość ukryję czarny
macie racje! kupie sobie na obcasiku 5 cm i bede nosic do pracki. Kupie sobie na wrzesień:)

E tam, w czym problem? Chodz w obcasach jak chcesz! Ja za tydzien ide na wesele kolezanki i kupilam sobie super szpile zapinane w kostce 8 cm obcasch, a mam 177cm :D w tych butach bede tylko 1 cm nizsza od mojego meza i wiem, ze bede najwyzsza kobieta wsord weselnikow :D