Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ukryj臋 czarny

Marz臋 o obcasach

Polecane posty

Go艣膰 ukryj臋 czarny

Tak chcia艂abym chodzic na obcasach, chcia艂abym miec zgrabne buciki takie kobiece... jak ogladam te buty w sklepie to a偶 mi sie przykro robi ze jak nie bede mog艂a nosic takich. pow贸d? moje 178 cm wzrostu. jak za艂oze takie buty bede wy偶sza od wiekszosci facet贸w, c贸z...... chodze w balerinkach i japonkach, nie jest 藕le... ale marzy艂abym o butach na szpilce takich kobiecych i seksi, sory, chcia艂am sie wygada膰:(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wysoka mi艣ka
TO SOBIE KUP!!! Ja te偶 jestem wysoka i chodze w szpilkach (najbardziej lubie te 10 cm) . M贸j facet ma 190cm wi臋c z nim nie mam problemu - chocia偶 od wi臋kszo艣ci jestem wy偶sza;) Nie przejmuj sie facetami - od czasu do czasu mo偶esz w koncu zrobic cos dla siebie i w艂o偶y膰 wymarzone butki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ukryj臋 czarny
dzi臋ki za mi艂e s艂owa! s臋k tym ze m贸j mezczyzna jest mojego wzrostu... og贸lnie tez nie mam chyba odwagi kupic but贸w nawet na 5 cm obcasiku... a moze powinnam chociaz do pracy? moze sobie na jesie艅 kupi臋.. chyba tak zrobie i wal臋 kompleksy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gykfjh
Jak marzysz o takich butach to sobie je kup!A przecie偶 nie zawsze wychodzisz z facetem,wi臋c no膰 je wtedy gdy b臋dziesz bez niego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gykfjh
"no艣" mia艂o by膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ukryj臋 czarny
macie racje! kupie sobie na obcasiku 5 cm i bede nosic do pracki. Kupie sobie na wrzesie艅:)

Udost臋pnij ten post

E tam, w czym problem? Chodz w obcasach jak chcesz! Ja za tydzien ide na wesele kolezanki i kupilam sobie super szpile zapinane w kostce 8 cm obcasch, a mam 177cm :D w tych butach bede tylko 1 cm nizsza od mojego meza i wiem, ze bede najwyzsza kobieta wsord weselnikow :D

Udost臋pnij ten post