Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tamron

taaaakie brwiiiD

Polecane posty

hej!! mam jasne liche brwi ktorych prawie nie widac..codziennie rano maluje je cieniem zeby jakos wygladaly:)marza mi sie takie brwi grube ciemne geste jak maja modelki a wiem ze nie wszystki sie z takimi urodzily, jak one to robia zapuszczaja czy jak?:D prosze o pomoc:)

a pomyślałaś, że moze ci nie być dobrze w ciemnych, grubych brwiach? Słyszałas o hennie?

Gość terkalotta
mnie tez to inteesuje jak one to robia ze nawet blondynki z bardzo delikatna uroda maja ladne grube geste brwi? (w kolorze naturlanym)

Gość a to zależy od
to zależy mam koleżankę z pięknymi blond naturalnymi włosami ale ma ciemna oprawę oczu tzn oczka niebieskie i niesamowicie długie gęste czarne rzęsy i ładne brwi. Z kolei druga koleżanka tez blondtnka ma brązowe oczy ale blond rzęsy i brwi. Robi sobie henną i wygląda dużo lepiej niż jak miałam te jasne. Natura różnie nas obdarza

Gość a to zależy od
miala*

Gość Sukub
Też mi się takie marzą, chociaż moje też nie są najgorsze, może odrobinę za rzadkie i muszę je zagęszczać kredką. Nie wiem, czy to nie tylko takie moje błędne wrażenie, ale zauważyłam, że stały się ciemniejsze i gęstsze, od kiedy nie przyciemniam ich kredką tak często, hmm. Siostra mojej przyjaciółki ma teraz piękne brwi, ostatnio zrobiła jeszcze hennę, a na wyhodowanie takich ślicznych łuczków znalazła taki sposób - podgalała delikatnie maszynką te drobniutkie włoski nad brwią, pośrodku i z czasem zaczęły odrastać ciemniejsze, poszerzyły się... Troszkę wątpię w skuteczność takich zabiegów na moich brwiach, ale już dwa razy sięgnęłam po maszynkę ]:-> Przed powrotem na studia w październiku też udam się do kosmetyczki na hennę, bo nie będzie czasu na podkreślanie ich codziennie kredką...

Gość dziwaczne to obyczaje
Z goleniem to prawda, w dzieciństwie mój Tato w przypływie geniuszu skracał mi grzywkę trymerem, w efekcie kiedyś zgolił mi brwi. Myślałam, że umrę z obciachu, wstyd się było w szkole pokazac, grzywka do pół czoła i zero brwi.... Potem gdy odrastały Mama wcierała mi krem Nivea by włoski układały się w linię a nie każdy w inna stronę. Efekt ? Brwi mam wzorcowe, idealne, gęste łuki. Zawsze mnie ludzie pytają co robię że mam takie brwi....hmmmm nie chwalę się przygodą z maszynką.....mówię, że zawsze takie były. Spróbujcie "czesac" na noc brwi szczoteczką do zębów z kroplą wit A lub z olejkiem rycynowym, powinny rosnac gęstsze i ciemniejsze. Golenie lub wyrywanie pęsetą sprawia że włoski odrastają grubsze.

Gość arft
od kiedy to po wyrwaniu wlosow peneta odrasataja grubsze :hahaha: smieszne:hahaha: