Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z Łodzi

Do Łodzianek

Polecane posty

Gość Facet z Łodzi

No przyznajcie się dziewczyny i panie (30-40lat). Które z was chodzą specjalnie w upalne wieczory na Piotrkowską (puby, ogórdki, dyskoteki)w wiadomym celu ? O jakich facetach marzycie ? Tylko wysokich i umięsnionych ? Czy ważna jest ich inteligencja ? Piszcie smiało, bo wybieramy się z kumplem i chcemy się odpowiednio przygotować

Gość Facet z Łodzi
na ogół chodzimy do klubów gejowskich,bo tak maprawdę uwielbiamy rytmicznie podrygiwać pupami,gdy nas obmacują a w końcu ostre rżniatko w niezbyt juz ciasny odbyt,ale... chcemy zasiegnąc rady,łykac sperme czy nie ? :classic_cool:

Gość Dupa z Łodzi
Własnie idziemy na polowanko. A cipki nas swędzą, swędzą, swędzą...faceci, szykowac ptaki

jestem poniżej 30 Piotrkowską chodzę codziennie z racji zamieszkania i nigdy mi do głowy nie przyszło,że powinnam wyglądać jakoś odmiennie.

Gość a ja mieszkam na Retkini
a jeżeli na Piotrkowską wybieram sie sama to po to żeby pochodzić po sklepach, napić sie dobrej kawy, piwa albo po prostu sie przejść i NIENAWIDZĘ nachalnych natrętów rzucających debilnymi tekstami , podrywaczy z bożej łaski Jak na mnie traficie to pourazowy obrzęk twarzy murowany :p

Gość biała-anka
E, co tam mozna pooglądać ? stare kamienice ? lepiej przystojniaków, którzy cie potem zaspokoją :P

Gość /nowy w miescie a
ty to idealista z marsa ;)

Gość 97_873468237482332
Łodzianki to jedne z najłatwiejszych dziewuch w kraju:classic_cool: I nie piszę tego ponieważ nie lubię Łodzi, tak czy siak, wystraczy być schludnie ubranym i nie wyglądać jak wieśniak żeby obruchać :P

Gość nie no kurde
czyli co ? ubierasz sięnormalnie, siadasz w ogródku i zaraz ci dupy na kolanach siadają ? a tym sie zastanawiasz czy dokończyć browara ?

hmmm... Jestem z Lodzi, Pietryne mam na codzień. Jest nudna maksymalnie, brudna i wogóle bleee. To jedno a drugie: że jakos na super przystojnych gości, ktorzy roztaczaja wokół siebie taki czar ze az kolana miękna nie udało mi sie trafić. i trzecie: super slicznych napalonych dup tez jakos nie zauważyłam... Kochani faceci chcacy zaliczyc jakąś panienkę: bądzcie pewni siebie, ale róbcie z siebie bożyszcza tłumów, badzcie przystojni, a nie zrobieni i w koncu chociaz spróbujcie udawać ze nie chcecie tylko jednego. kochane panie chcące przezyć seksik miesiąca: badzcie ładne, a nie zrobione, reszta jest dowolna... :) Z własnego doświadczenia: facet ktory powie ze nie chce TYLKO zaliczyc laski ma wieksza szanse na seks niż taki ktory odrazu wyłozy karty na stół... Choć nie wątpię ze dosłowne hasło: \'maleńka chce Cie bzyknąc\' ma czasem moc sprawcza i napalony amant zostaje zaspokojony :) Miłego podrywu życze dziekuje za uwage :)

Gość Brawo dla Gosi
Przynajmniej jedna normalna odpowiedż wsród steku bzdur

Gość nooo jak to o co
podupczyc chce / chca i szuka/ szukają wskazówek

Gość marzy mi sie.....
jak chce podupczyc to na zachodniej :)

nowy w mieście -> no jak nie na temat.....? \'nie chodziło o pietrynę na co dzień\'.... no i ja nie pisałam o pietrynie na codzień tylko o piertynie w ujęciu ogólnym, kompleksowym, o Pitrynie ktora widze pare godzin w ciagu dnia i przez kilka min wieczorem. Poza tym czym sie rózni Pietryna na co dzień od nie na co dzien? widziałes jakies różnice? bo ja szczerze żadnych. Te same narecza słabo dbajacych o siebie, zrobionych za pomoca tony podkładu, kilku godzinom w solarium, kolejnym kilku godz u fryzjera lasek, ktorym wylewa sie brzuszek piwny :P Do tego non stom czerwone niedospane, przepite oczy zarówno u laskek jak i facetów... Wg mnie to wszystko miesci sie w temacie jak wyrwac na pietrynie dupe i po co te dupy tam chodza. Dziekuje za uwage

Gość Drązymy dalej
A co z tą Zachodnią ? tam chyba stare, przechodzone k..y stoją

Gość olga1989
ja jestem z łodzi i chetnie sie umowie na sex!!!!!!!!!! kruczkowskiego 1m76... nazwisko skrzypczyk... tylko zeby moj bulus sie nie dowiedzial... ale spokojnie... dzwoncie i piszcie oto moj numer; 508581172 CZEKAM!!!!!!!!!!!!

Gośka... kup sobie różowe okulary i korzystaj z nich jak będziesz odwiedzała Pietrynę, może przestaniesz tak przynudzać, panienko z okienka lub jak wolisz panienka ze Śródmieścia. :-)

Nowy w miescie -> ojjj .... :[ niech ten emot bedzie moim komentarzem do Twojego wpisu. poza tym... i własnie o tym mówiłam... pewność siebie aż daje po oczach... Kochany Nowy w mieście... nie ze śródmieścia jestem. Troszke nie trafiłeś. :0 Bałuty sa najlepsze :D

Swoja droga ja nie rozumiem Meżczyzn. Siedze ostatnio ze znajomymi (sami faceci w ilosci 5 szt) w ogródku Quo Vadis, pijemy napój chmielowy.W pewnej chwili zaczeli sie zchwycac jakimis dziewczynami. Spoko pomyslałm faceci tak mają, ale odwracam sie aby zobaczyc te gwiazdy, bo ochom i achom nie było końca i moim oczom ukazują sie dwie niewiasty: umeczone, z opuchnietymi oczami, ubrane tak raczej srednio. Wogole srednio ładne były... I sie zaczełam zastanawiac: Co wy w nich widzicie? Wiec drodzy faceci na tym temacie: co wy w tych laskach widzicie????

Gośka... nie rozumiesz to Ci trochę podpowiem. Chcemy właśnie takich kobiet, o których pisałaś, naturalnych czystych, bez tapet, takiej co budzi się rano u twojego boku i nie zasłania swojej twarzy, bo nie zdążyła nałożyć na siebie tego całego gówna. Właśnie takich sobie szukamy. I jednocześnie takich pustych kurewek. One są tylko do ruchania. A gdzie takie gówno i to za darmochę (prawie) można znaleźć jak nie na Pietrynie, która nocą się zmienia. Szczególnie w weekendy :P

Gość Jutro święto 15 sierpnia
Jak myślicie - też towar będzie na Pietrynie ? :P

Nowy w mieście.... Twoje argumenty mnie przekonały.... stwierdzam to z niejakim bólem serca... Juz sie nie bede czepiać. obiecuje Ale wiesz co...? pisałes o tych rózowych okularach.... weź mi sprezentuj takie... ;)

Gość a ja bywam na piotrkowskiej
czasami, zwlaszcza jak jestem w lodzi, slizbowo. a bywa tam kilka , kilkanascie razy do roku. ogolnie to nic nadzwyczajnehp. brudna ulica, z wierzchu ladna ale te bramy i cos dalej to porazka, balbym sie wejsc. sporo fajnych knajp to przyznaje. i tanie zaracie w chinskiej czesci, co prawda nie wiadomo jakiej to jakosci ale mozna sie najesc. jakos nie widzialem panienek wybitnie chetnych na cokolwiek. bez rewelki. mozna powiedziec jak monciak w sopocie albo dluga w gdansku. jak wszedzie . z wierzchu ladnie i cacy ale glebiej to szambo.

Gość uuupppppppppaaaaaaaa