Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiezdecydowanaPanna

Czy ktoras z Was jest lub byla w zwiazku z Francuzem? Jacy oni sa?

Polecane posty

Gość NiezdecydowanaPanna

Warto sie brac za zwiazek z Francuzem, czy lepiej nie? Ktos mial jakies doswiadczenia?

oj nie ma co wszystkich szufladkowac, ludzie sa rozni.jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz czy warto czy nie a tak to bedziesz gdybac \"co by bylo gdyby....\"

Gość No kuuuurwaaaaaa
jak brunet to Ok , a jak blondyn to bedzie cie zdradzal :o ja pierdole ale pytanie , czy ty kurwa wiesz ilu jest Francuzow ?????

Gość NiezdecydowanaPanna
Za powyzsze komentarze dziekuje i jak nie macie nic do napisania, to nie wchodzcie tu. Pytam sie osob doswiadczonych w temacie.

Gość chelka
podobno dobrzy w lozku

Ja się pierwszy raz całowałam (daawno temu :P ) to właśnie z francuzem. :P A tak poważniej odpowiadając na pytanie to nie ma co mówić czy warto czy nie. Każdy człowiek jest inny. Jeden francuz może być ok, a drugi kompletne dno.

Jak znam życie to właśnie wróciłas z wakacyjnej podróży po Francji jesteś smiertelnie zakochana.Echhhhh Olej faceta,nie bedziesz cierpiec,jak mu zalezy to sie sam odezwie o ile juz nie znalzl nowej \"zdobyczy\" Wiem to z doświadczenia ;-)

Gość NiezdecydowanaPanna
Nie wrocilam z wakacji, tylko mieszkam we Francji :-D I jestem akurat w zwiazku, ale nie z Francuzem i pytam z czystej ciekawosci :-) Wiem, ze sie nie generalizuje ludzi, ale np. w zwiazku z Arabem wiadomo na 99% ze cie bedzie bil i zdradzal. Kolezanki, ktore sa z Niemcami narzekaja, ze Niemcy sa skapi. A Francuzi sie wydaja romantyczni i oddani. Ale jak jest naprawde? W koncu sa jakos tam wychowywani w swojej kulturze i moze to rzutuje na ich relacje z kobietami. Prosze o wpisy dziewczyny, ktore mialy jakies doswiadczenia z Francuzami.

Gość porzadna zulica
ja mam meza wlocha i nom moge sie wypowiedziec. Tak naprawde to czlowiek czlowiekowi nierowny bez wzgledu na narodowosc. Moj maz jest wspanialym czlowiekiem ale wiem ze sa tez inni co zdradzaja. Tak samo jak i moga zdradzac Polacy bo kiedys bylam jednym w zwiazku i mnie bardzo zle potraktowal. Nie nalezy jednak generalizowac i tyle.

Gość skoro mieszkasz we Francji
to nie widzisz jacy są Francuzi?? a zdanie o Arabach i Niemcach masz???

Gość NiezdecydowanaPanna
Widziec to jedno, a wiedziec to cos innego. Przeciez moga na ulicy byc mili, a w domu lac, no nie? Pytam, czy ktos BYL lub JEST z Francuzem i jakie ma DOSWIADCZENIA. Oczekuje konkretnych odpowiedzi, a nie gdybania itp. Dziekuje za normalne wpisy.

Gość skoro mieszkasz we Francji
to nie prościej , oprócz obserwacji, pogadać z koleżankami w Francji, pewnie większośc z nich ma chłopaka Francuza ...???? a nie szukać na polskim forum??? coś kręcisz.... "w zwiazku z Arabem wiadomo na 99% ..." skąd wiadomo??? A co wiadomo o Francuzach?

Gość NiezdecydowanaPanna
Do tej powyzej - Zadalam konkretne pytanie. Skoro nie potrafisz na nie odpowiedziec, to zaloz sobie watek o gdybaniu albo filozofowaniu. I guzik Cie powinno obchodzic, po co sobie zakladam taki watek. Nie podoba sie, to po co tu wchodzisz? Tym bardziej ze nie masz nic do powiedzenia.

Gość kajka23
Witam Obecnie jestem w związku z Francuzem. Jest wspanialy czuly wyrozumialy i zaskakuje mnie kazdeo dnia. Jest spontaniczny i zawsze wesoly przy nim czuje sie po prostu soba:) Niedawno przedstawilam go rodzicom i bardzo go polubili a mama doszla do wniosku ze Polacy to ponuraki za to moj facet tryska energia:) Wydaje mi sie jak juz powyzej dziewczyny wspomnialy to sprawa indywidualna ale mam 23 lata i jescze nigdy nie bylam tak zakochana i z nikim tak dobrze sie nie czulam pozdr:)

Gość gość
ja wyjechalam na weekend do wisły z moim franzuzem. swiezutki zwiazek. moje spostrzezenia: 1. raczej skapy. zaproponowałam (bez wiekszego nacisku,raczej z grzeczności) ze zapłace za siebie.do końc wyjazdu praktycznie składaliśmy sie na każdy rachunek. Troche było mi przykro, bo chciałąm zeby chociaż raz kazal mi schować portfel. .. 2. mało delikatny. jak pocałował mnie piewszy raz, mało nie rozerwał mi ust. 3. fakt, duzo czułych gestów, spontanicznych pocałónków i ciekawych rozmów. 4. ugotował dla mnie śnidanie i całkiem solidnie sie starał. 5 egoista 6. przywiazany o rodziny, choc już 7 lat poza francją. 7.dobrze zarabia a absolutnie nic i nie kupił, durnego lizaka lub 1 kwiatka za 5 zł...:( 8. w łóżku...mocno przereklamowani. 3 razy powtarzałam, aby był delikatniejszy... uff koniec