Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujacy18

wpadka czy nie?

Polecane posty

Gość potrzebujacy18

witam. wiem wiem.... ten temat byl tu juz tyle razy... ale prosze o jeszcze jedna rade. chodzi o to ze podczas "zabawy" z moja dziewczyna dosc mocno sie podniecilem i mialem wilgotnego penisa bylem w bokserkach i pare razy dotknalem go prawa reka po czym wsadzilem palec w "muszelke" dziewczyny dosc gleboko wczesniej lekko wytarlem reke ale czy nadal na palcach byla sperma nie wiem....;/... problem jest tego typu jak duze jest prawdopodobienstwo ze ona jest w ciazy?? prosze o pomoc i z gory dziekuje

wiec tak.. dotkonąłes mokrych spodenek tak? potem otarłes rękę? nie sądze by było duze pradwopodobienstwo bo po pierwsze w płynie ktory pojawia sie przed wytryskiem jest mało plemników, po drugie na powietrzu plemniki żyją krótko, a po trzecie wycierajac rękę pewnie wiekszość \"zabiłes\" :)

Gość odpowiadająca
Naprawdę nie jest tak łatwo zajśc w ciąze. Plemniki aby zyc musza miec dogodne srodowisko, tzn. plyn/wydziline w ktorej sie poruszaja, bez tego nie moga zaplodnic, nawet jesli byly na rece to byla ona sucha czyli nie bylo tego plynu, poza tym czy Twoja dziewczyna miala wedy dni plodne?Wedlug mnie to na 100% nie jesst ciazy!!!!!!!!!!!!!Nie masz sie co martwic od czegos takiego na pewno nie zaszlaby w ciaze

Gość potrzebujacy18
ale ja nie wiem czy reka byla do konca sucha a palec wlozylem dosc gleboko i tam nim poruszalem dosc dlugo;/

przestań, wcale nie jest tak łatwo nie bawcie sie tak i po problemie

Gość potrzebujacy18
tak? nom jesli wsyzstko bedzie ok to napewno nie bede sie tak bawic..... ech

jak ja mialam 18 lat....;) kurcze...zabezpieczajcie sie i po problemie:) albo zabawa tylko albo sex + zabezpieczenie.. moim zdaniem nie macie sie czego bac a nastepnym rzazem jak wiesz ze bedziesz sie bac... to po prostu nie rob tego;)

o nelke, odpisałam Ci w temacie \"ile płacicie za tabletki any\" czy cos takiego, na pytanie o mercilon

dzieki MOniak!!:) srasznie drogi u mnie:( ale terz dostaje gratisowe od mojego ginekologa wiec luz czasem tylko musze kupic:)

Gość potrzebujacy18
a komus przytrafila sie podobna sytuacja jak mi?? i wszystko dobrze sie skonczylo??

Gość potrzebujacy18
czy bobo test bedzie wiarygodny po 5 dniach??

Gość DropsiA_
potrzebujący nie martw się...:) ja miałam podobną sytuację z chłopakiem, tylko, że to ja dotknęłam jego penisa po spuszczeniu się a później palcami się bawiłam przy swojej...i nic z tego nie wyszło, ale czytała o takich przypadkach gdzie podczas pettingu dziewczyna zaszła w ciąze...

test jest wiarygodny po 6 dniach od zapłodnienia, a ono moze nastąpic dopiero 7 dni po stosunku, do czego trzeba dodać czas na podniesienie sie poziomu HCG w organizmie.... test za 2 tygodnie to MINIMUM

czytam... z doświadczenia też troche... no i matura z biologii poki co

hehe no widac ze ze mnie nieuk straszny chyba:) a co czytasz? forum, czy jakies medyczne gazety (jakie) na medycyne sie wybierasz?

Gość potrzebujacy18
moja dziewczyna zrobila test o 6 dniach i wyszedl negatywnie... czy jest wiarygodny??

jesli po 6 dniach od tego zdażenia to nie. pisałam wczesniej że na samo zapłodnienie trzeba czekac nawet 7 dni, wiec minimum to 14 dni od stosunku (w waszym przypadku od hmm... tych zabaw) wątpie by dziewczyna była w ciązy, wiec jesli powtórzycie test to i tak pewnie bedzie negatywny, ale gdyby jakims cudem zaszła to test TERAZ tego na pewno nie pokaze

Gość potrzebujacy18
witam1 moja dziewczyna dostala okres bez zadnego opuznienia czyli juz moge byc pewien na 100% ze nie jest w ciazy?

Gość dfsfsfsdgsgrwh
heh;] to ja zadam podobne pytanie: jakie jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze po stosunku analnym, gdy odrobina sperny splynie miedzy nogi kobiecie lezacej na brzuchu, po czym po minucie wejscie do pochwy jak i do odbytu zostanie wytarte chusteczka chigieniczna a potem dokladnie umyte woda i plynem do higieny intymnej? bardzo prosze o odp. slyszalam o przypadkach zachodzenia w ciaze po stosunku analnym, ale nie wiem na ile jest to wiarygodne.

Gość Viki17
Też nieraz byłam w podobnej sytuacji i zajście w taki sposób w ciążę byłoby naprawdę... dziwne. Dosłownie "twoje dziecko zostałoby zrobione palcem" xD Nie ma co panikować.

Gość dfsfsfsdgsgrwh
wie ktos?

Gość pomocyabra
mam takie pytanie: jezeli kochalam sie w 17 i 18 dniu cyklu z prezerwatywa ktora nie pekla nie zsunela sie itp to czy jest jakas mozliwosc ze jestem w ciazy.? Chce zaznaczyc ze to byl moj \'pierwszy raz\' dzis powinnam dostac okres ktory sie nie pojawil wiec czy to oznacza ze jestem w ciazy?? Generalnie moj cykl ma ponad 30 dni.. a jest mozliwosc ze sie cos przesunelo od tego \"pierwszego razu\'? Prosze o odpowiedz bo jestem zalamana :(