Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nooo kuuuurdeeeeee

Nic tu sie kurde dowiedziec nie mozna

Polecane posty

Gość Nooo kuuuurdeeeeee

Bo topiki kasuja noooooooooooooo :/

Gość wiemy wiemy.....
a co chcesz wiedzieć? ;)

Gość skasowali temat o EMO

Gość Nooo kuuuurdeeeeee
chcialam sie dowiedziec czy nic sie z dzieciakiem nie robi podczas seksu w ciazy... i czy to nie jest niewygodne i wogole

Gość mnie się nie pytaj
[Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] seks a ciąża słyszałam takie opinie że seks w czasie ciąży wpływa na rozwój dziecka że po urodzeniu będzię się wolniej rozwijać fizycznie i psychicznie niż dziecko rodz [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] seks w ciąży Chciałaby zapytac czy będąc w ciąży macie ochotę na seks? Czy zupełnie was nie kręci? Jestem w piatym miesiącu i jakoś nie mam chęci na amory! Bardziej zależy m [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] Jestem w ciąży i niemam ochoty na seks Jestem w czwartym miesiącu ciąży i kompletnie niemam ochoty na seks, a najgorsze w tym jest to, że to się ciągnie już 2,5 miecha odkąd zaczęłam mieć mdłości. Cz [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] Seks w ciąży ... Ale z innego punktu widzenia. Jestem w 5 miesiącu ciąży. Przez pierwsze 3 miesiące raczej nie miałam ochoty na seks ... po prostu mdłości z złe samopoczucie się odbierały mi całą radośc z ży [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] Seks a ciąża Moja dziewczyna jest w 5miesiącu ciąży, lekarz powiedział że seks w ciąży jest mało wskazany... ALE JAK JEJ TO PRZETŁUMACZYĆ???? Dosłownie i w przenośni zachow [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] Ciąża a seks Dziewczyny. Czy w czasie ciąży można uprawiać seks? Są różne poglądy na ten temat, że np. mozna stracić dziecko. Mój facet chce się ze mną kochać, ja też mam wi [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] Seks po ciąży tylko szczerze... Jak jest u was, ja pół roku temu urodziłam a przy każdym zbliżeniu czuję ból, mąż mówi że to kwestia psychiki, sama już nie wiem. Nie mam ochoty na seks, a jak [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] seks w ciąży- jak to jest??? Witam wszystkie obecne i przyszłe mamy. Mam do was pytanie. Jak to jest z seksem w czasie ciąży? Jestem w 9 miesiącu. Właściwie to mam termin na 29 listopada br [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] Kiedy w ciąży wraca ochota na seks? słyszałam, że w 4 miesiącu. ja jestem w trzecim, mam ochotę na seks ale zawsze jestem taka zmęczona, ze mi się odechciewa. albo mimo tego super nawilzenia, jaki [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] SEKS W CIĄŻY Cześć. Do kiedy można sie kochać? [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] seks a ciąża czy w początkowym okresie ciąży można współżyć?? [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] Seks w ciązy,,,, Czy lekarz coś wam mowił o seksie w czasie ciąży,,, [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] Seks po ciąży!Tzn. zero seksu???? Moje dziecko ma 4 m-ce. Po połowie ciąży nie współżylismy z mężęm ze względu na zagrożenie przedwczesnym porodem, później 6 tyg. połogu. Mąż niby nie mógł się d [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] seks analny w ciąży?? można jestem w 9 miesiąću ajakie opinie [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] seks w pierwszym trymestrze ciąży czy to prawda, ze nie wolno uptawiac seksu w pierwszym trymestrze ciazy? kolezanka twierdzi, ze nie wolno, ale lekarz nic takiego mi nie powiedzial, wiec jak to [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] seks a karmienie piersią drogie panie czy któraś z was ma taki problem?!? Kompletnie nie mam ochoty na seks a karmie piersią od 9 miesiecy! juz podczas ciąży bywalo ze nie mialam ochoty [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] seks w Itrymestrze ciąży -------------------------------------------------------------------------------- Kochane dziewcz ynki odpowiedzcie mi prosze na pytanko czy mozna uprawiac se [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] mądra książka o ciąży - na prezent Chcę kupić w prezencie urodzinowym dla koleżanki (8 t.c.) jakąś mądrą książkę o ciąży - coś o przebiegu ciąży, odżywianiu przyszłych mam, porady na ciążowe dole [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] SEKS w pierwszym trymestrze ciąży ..poradzcie mi coś ! Jestem w 5 tym miesiacu .Bardzo mi zalezy na dziecku .Mezowi tez ale nalega na normalne wspolzycie a ja sie boje . Czy mozna czy nie ?:) Pozdr.... [Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci] Ciąża a seks??? Mam WIEELKI problem, jestem, w 21, tyg, ciązy, od samego początku ciąża przebiega prawidłowo, ale ja jednak, mam obawy, co do SEKSU w ciąży, czy to jest bezpiec następne wyniki » itd