Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sukienka

Skromna i delikatna sukienka obszyta opalem i swarovski

Polecane posty

Gość Sukienka

Skromna i delikatna sukienka obszyta opalem, z ponaklejanymi kryształami swarovski z blaskiem AB (Aurora Borealis). Jest to jednoczęściowa sukienka mojego projektu szyta przez krawcową, (uszyta idealnie - dokładnie tak, jak chciałam). krój wyszczuplający, (wiadomo biel pogrubia ;) ). Z fiszbinami. Na malusieńkim kole, Bolerko i aplikacje z koronki, welon ma bardzo delikatnie zaakcentowane brzegi, (nie podobało mi się obszycie grubą taśmą). Sukienka z tyłu ma zamek i wiązanie jednocześnie, (moim zdaniem dodaje to sukience "pikanterii"). Do kompletu na życzenie mogę dodać białe buty rozmiar 38, (wysokie, ale szalenie stabilne z gumkami dociskającymi but do stopy i dodającymi uroku). Nie organizowaliśmy wesela, tylko kolację dla najbliższych, więc obuwie było używane tylko ok 6 godzin. Mogę umówić się na zrobienie do kompletu biżuterii ze srebra lub posrebrzanej również z opala i swarovski, (kreowaniem i tworzeniem ozdób zajmuję się od ponad 2 lat). http://aycu23.webshots.com/image/23462/2004393510079675259_rs.jpg http://aycu28.webshots.com/image/24387/2004380012941771597_rs.jpg http://aycu12.webshots.com/image/24651/2004370615805631551_rs.jpg http://aycu28.webshots.com/image/25467/2004300058606231186_rs.jpg http://aycu21.webshots.com/image/24100/2004356562014130203_rs.jpg http://aycu26.webshots.com/image/25705/2004331438515817177_rs.jpg W wolnej chwili dołożę zdjęcie ręcznie robionych ozdób do włosów wchodzących w skład oferowanego kompletu :) (6 wsuwek z opalem, kryształem górskim i szklanymi koralikami) Zapraszam, e-mail jest na fotkach. Cena do negocjacji, sugeruję ok 700zł, (ja płacę za profesjonalne czyszczenie, dodaję ozdoby do włosów, welon, buty, bolerko, halka na maleńkim kole jest wszyta w sukienkę).

Gość Sukienka
Dodam, że istnieje możliwość przymiarki we Wrocławiu. Gdy sukienka przy odbiorze okazała się być zbyt szeroka w pasie to dopasowanie gotowej wraz z ponownym wyprasowaniem zajeło krawcowej 15 minut, (pomimo, że musiała lekko odpruć i ponownie doszyć aplikacje). Uważam więc, że nie powinno być żadnego problemu z dopasowaniem jej na szczuplejszą osobę.

Gość Mam podobną
Mam w podobnym stylu sukienkę, więc nie potrzebuję, ale fajne to Twoje bolerko. Lepsze z przylegającymi rękawami niż takimi, jakby ktoś miał odfrunąć. Ja mam z krótkimi rękawkami, bo ślub w sierpniu.

Gość Po co twarz zakrywać
?? Wstydzisz się czegoś?

Gość ooooooooi
nieciekawa ta sukienka. taka nijaka

Gość do ooooooooi
Zawsze możesz odciać dół i naszyć wielką bezę :P

Gość zgadzam sie ....
nijaka .... byle jaka, nieciekawa, wystarcza jedno spojrzenie i przestaje być zauważalana. Podejrzewam, że wiekszosć gości na Twoim weselu była ładniej ubrana niż ty ....

Gość co ta zazdrosc z ludz robi
dziewczyny Wy na tym forum jakies agresywne się robicie. Ktoś wygląda ładnie, to ... trzeba mu dosrać, aż mu w pięty pójdzie. Dziewczyna pewnie się cieszy, że twarzy nie pokazała.

Gość NIE SPROWADZAJ WSZYSTKIEGO
do zazdrości. Nie każdemu musi się ta suknia podobać - mi się nie podoba. I nie zazdroszczę jej - moja była najpiękniejsza - dla mnie. I tyle.

Gość co ta zazdrosc z ludz robi
A możemy prosić o foto w tym wątku?

Gość upssss ....
to nie zazdrość a szczera opinia, suknia odzwierciedla charakter osoby wybierającej, wiadomo, że odważna i przebojowa kobieta nie włoży sukni prostej i skromnej, tak tez trudno podejrzewać wielbicielke radia Maryja o suknię bardziej odważną, np z przezroczystym gorsetem. My sie tutaj spotykamy z tradycyjną suknią i osobą o przeciętnym charakterze. Zero indywidualizmu ... panuje bylejakość. I tak przez całe życie.

Gość totalna porazka
jasne, niech kazda zalozy sukienke z przezroczystego materialu, coz za awangarda i przebojowosc, niech jeszcze cipke pokaze jak taka nowoczesna:O mi sie sukienka Autorki podoba,

Gość ladna ladna

Jesteście straszne!!!! Suknia ładna a taka z przezroczystym, gorsetem to nie świadczy o przebojowości tylko o bezguściu i kiczowatości właścicielki jeśli już chodzi o ścisłość! :P Nie każda chce wyglądać jak bezowata \"Królowa Bona\" z tysiącami halek, kół, cekinów, falbanek... no po prostu \"wieś tańczy i śpiewa\" to dla niektórych jest \"przebojowość\" a skromna suknia z klasą to \"nijakość\"???? Oj społeczeństwo w tym kraju mamy marne!!!!!!!!!! Trzeba mieć klasę żeby dobrze wyglądać a nie ubrać się jak na odpust, a jak ktoś ma klasę i nawet ta suknia się mu nie podoba (każdy ma swój gust i każdy ocenia według siebie) to się nie wypowiada na takim topiku bo autorka nie prosiła o zjadliwe i złośliwe wypowiedzi albo się podoba i jesteście zainteresowane albo nie i po sprawie, bo kobiety z klasą nie piszą jaka to suknia nijaka ha ha no chciała bym te Wasze \"cuda\" obejrzeć :D No uśmiałam się do łez! Do autorki topiku życzę powodzenia w sprzedaży a na te jędze nie zwracaj uwagi, bo suknia bardzo ładna :)

Gość majkaa 25
ja też uważam że suknia jest ładna i pasowała Pannie Młodej...nie wiem po co wypisujecie jakies obelgi zeby ją skytykować..nie kupujecie wiec nie róbcie autorce topiku takiej opinii...powodzenia w sprzedaży

Gość Sukienka
Nic bym w sukience nie zmieniła. Wogóle gdybym miała cokolwiek zmienić w tamtym dniu, to dorobiłabym sobie kolię z kupionych wcześniej tutaj kamieni: http://www.allegro.pl/search.php?string=opal&us_id=5295956&country=1 Nie zdążyłam i zrobiłam tylko ozdoby do włosów. Musiałam ubrać na szyję coś pożyczonego. Nie zdążylićmy dodać mężowi kwiatka w klapę marynarki i zapomnieliśmy bukietu w plener. Miałam źle przypięty welon, przez co tak niekorzystnie się układał. Wszystko inne było idealnie :D To był najszybciej biegnący dzień w moim życiu. Sprzed Mszy Ślubnej niewiele pamiętam. Ale było fajne!!! Mam nadzieję, że sukienka kolejnej osobie też przyniesie szczęście.

Gość upssss ...
hej obrończynie bylejakości .... same nie jestescie z pewnością lepsze od autorki topiku, jeśli czuje się urażona opiniami to po co się tu pokazywała, chciała sie zareklamować by sprzedać to wątpliwe "cudo".... mogła wybrać ogłoszenie w lokalnej gazecie.

Gość do upsss
A Ty jaką będziesz mieć sukienkę? Długo z tyłu, krótko z przodu, asymetria i przezroczysty dekolt, jeden rękaw i trzy koła?

Gość upssss ....
tak sie pięknie złożyło że juz miałam swój ślub, chcecie zobaczyć moja suknię slubną?

Gość upssss ....
tylko tak się równie pięknie złożyło, że swoją suknie sprzedałam tydzień po wystawieniu na sprzedaż a potencjalne nowe włascicielki targowały sie o nią, suknię sprzedałam tylko 500 PLN taniej niż kupiłam, i chyba to jest odzwierciedleniem gustu. Tej tutaj nikt nie chce !!!

No to pokaż nam to swoje \"cudo\" ubliżanie innym tylko dlatego, ze mają inny gust według Ciebie jest w dobrym tonie?????????

bardzo ładna, gustowna i stonowana sukienka :D a na jaki rozmiar? - bo tego nie napisałaś, być może stąd także brak zainteresowanych...

Gość peienka
JA CHCĘ!!! suknia bardzo gustowna. Skromna a zarazem oryginalna.Zaprojektowałam sobie podobna.

Gość do upsss
chętnie zobaczymy ;)

oj upsssss co tak milczysz?: I gdzie to twoje \"cudo\" widzisz sa jescze osoby, którym ta suknia się podoba a nie każdy musi miec taki gust (albo jego brat) jak ty :P

Gość strona sie nie otwiera
a szkoda, bo obejrzalabym suknie.

Gość upssss ...
jak widzicie nie mam czasu zbyt wiele aby udzielac się na forum, niektórzy pracują, co wam moze wydać sie zupełnie obce. SPOOOKO .... poki co nie mozesz mnie oskarżac o brak gustu bo mojej sukni nie widziałaś. Nawet jeśli wkleję link do zdjeć to i tak obiektywnej oceny nie zobaczę co wynika z waszego nastawienia. I podejrzewam ze za chwile któraś krzyknie że się boję prawdy, lub podobne bzdury. Ja nie mam potrzeby pokazywac wam sukni, spelnila swoje zadanie, zostala sprzedana i koniec historii. Rozczarowane ??? Nie udała sie głupia prowokacja ....