Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonessa

dziwna pajęczyna

Polecane posty

Gość iwonessa

Mam problem z dziwnymi śladami na dywanie.Wyglądają one jak srebrzyste dość grube nitki leżące na dywanie.Na początku myślałam że to jakiś grzyb albo wilgoć chociaż byłoby to dziwne.Teraz obawiam się że może to być jakiś pająk.Te dziwne linie pojawiają się nieregularnie ale tylko w jednym pokoju i najczęściej w kątach a zwłaszcza w jednym.Próbowałam się zaczić ale nie zobaczyłam żadnego pająka.Zdarza się że po jednej nocy jest tych lini pełno na dywanie a później jest spokój na dwa dni i tak na okrągło.Proszę pomóżcie.Dodam jeszcze że mieszkam w Anglii.Za pomoc z góry dziękuje

Gość miała 29 lat
tarantula niechybnie...

Gość iwonessa
No chyba zacznę panikować...

Gość iwonessa
Nie UFO do mnie jakoś nie przylatuje...:)A szkoda teraz na każdej głupiej historii można coś zarobićMoże wymyśle że wyżej wymienione nitki układają się na kształt Elvisa...hi hi hi. To byłoby coś:)))))

Gość i znowu nie wiem czy kupic
nie chce cie martwic,ale to sa glisty, chyba mole ci sie wylegly. moj znajomy, starszy facet, ktory nie pierze swoich ciuchow, tylko uklada na takiej lawce to widzialam to ostatnio u niego jak zaproponowalam mu ze posprzatam. okazalo sie,ze swtry mial przerzarte przez mole, sama nie wiem co to bylo, ale takie male glistki chodzily po swetrach, a na swetrach bylo widac takie male pajeczynki a w tych pajeczynkach pelzaly takie biale robale. bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość iwonessa
No sama nie wiem ale obserwuje ten pokój codziennie, odsuwam meble(całkiem dobre ćwiczenie) i nawet jednego małego robaczka ani glistek nie zobaczyłam.Chyba że są aktywne tylko nocą...No nie, to musiałaby być duża szybka glista:), bo linie są dość grube i pojawiąją się czasami po jednej nocy...Ale dzięki za wskazówke;). Dzisiejszą noc spędze w tym pokoju z latarką. Aż się sama z siebie śmieje jak o tym pomyśle hi hi hi.Komiczna sytuacja z latarką w nocy zaczajona na robale:) :} Jutro napisze jak coś zobacze

Gość moze to ślimak
one też takie ślady zostawiają :)

Gość hjiu
i co to bylo?

Wygląda mi to na ślady po łażeniu ślimaka - raczej na pewno. Ustaw płaski talerz na noc na dywanie, nalej do niego piwa - rano spotkasz delikwenta ;)

Gość oooooooooooooooo
Na bank slimak

Gość iwonessa
To nie slimak!!!! To moj maz paskudnik po zwaleniu sobie konia wycieral malego o dywan dzisiaj w nocy go przylapalam a fee

Gość gość
Wiem ze to bylo baaaaardzo dawno, ale to pierwsze forum na jakie sie natknelam.odnosnie.trgo problemu. Mam to.samo taki jakby sluz, pajeczynka cholera wie co na dywanie. Wychodzi to w nocy. Batdzo latwo znika, wustarczy czymkolwiek przeeyrzec I juz tego askudzctwa nie.ma. CO TO MOZE BYC??? Dodam ze tez mieszkam w Anglii. Pod tym pokojem jest piwnica, jest tam.plesn na scianach ipodlodze w tej piwnicy. Czyy to sa pierwsze oznaki plesni wychodzacej na gore ?

Gość gość
Witam mieszkam w Irlandii mam ten sam problem w jednym pokoju wszystkie opisane wyżej rzeczy ślady występują w tym pokoju próbowałem coś znaleźć ale nic .... pomóżcie co to może być???

Gość gość
ludzie czy odkryliscie co to o tez mieszkam w anglii i od dwoch tygodnń mam to w salonie.Przyznam ze sie boje

Gość gość
Mieszkam w Anglii dzisiaj pierwszy raz zobaczyłam taka dziwna pajęczynę na dywanie na kocu który leżał na lozku tak jakby coś chodziło ale tylko w jednym pokoju . Jak coś ktoś wie proszę pomóżcie