Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzybkoRatunku

Pomożcie mi szybko mam czas do 20.00!!!!!!

Polecane posty

Gość SzybkoRatunku

Dziewczyny pomożcie mi szybko!! Od pierwszego dnia @ zaczełam brac tabletki anty Novynette wziełam przez dwa dni ale odstawiłam bo zerzygnowałam teraz doszłąm dow niosku że jednak chce je brać ale od tych dwoch dni mineły juz2 dzis jest 5dzień miesiaczki(ostatni) i chce wziaść tak jak brałąm przez te dwa dni o 20.00 mam pytanie czy one beda skuteczne czy po takiej przerwie dwu dniowej juz szkoda brac bo nie beda w ogole skuteczne.Błągam piszcie szybko (na opakowaniu pisze ze trzeba wziaść w pierwszy lub ostatni dzień @)

Gość zacznij brac
nowe opakowanie ja bym nie ryzykowala

Gość SzybkoRatunku
CZyli mam rozumieć ze teraz sobie odpuscic a zacząc od nastepnej @ tak??

Gość zacznij brac
tak, zacznij brac od nastepnej miesiaczki i rozpocznij od nowego opakowania - to z ktorego wzielas juz dwie tabletki poszlo na straty

Gość SzybkoRatunku

Gość zacznij brac
i polecam branie tabletek rano - w przypadku imprezy wieczornej i dziennego zalatwiania spraw napewno rano o nich nie zapomnisz

na opakowaniach tabletek ktore bralam- zawsze każą brac nawet jak sie zapomnialo ale dodatkowo sie zabespieczać- ja biore harmonet i tam jest napisane że trzeba liczyć że 7 dni jest zagrozonych............ poprostu poczytaj wnikliwie ulotkę na pewno jest napisane co zrobic jak sie zapomniało

Gość zacznij brac
ike ale ona pisze, ze dopiero zaczela to po co ma brac przez ten miesiac i dodatkowo sie zabezpieczac, lepiej poczekac do nastepnej miesiaczki

Gość SzybkoRatunku
Tak napisane jest jak sie zapomni jedna a nie dwie!! P.S.-ale ja nie zapomniałam tylko doszłam do wniosku ze nie chce ich brac ale jednak zmieniłam zdanie..........:( I co mam robić mam jeszcze 9 minut i nie wiem.......:(:(:(:(

Gość zacznij brac
gdyby brala juz pare miesiecy i teraz zapomniala to mialoby to jakis sens ale w takiej sytuacji po co sie faszerowac hormonami?

Gość SzybkoRatunku

też fakt zaczekaj- tak bedzie bezpieczniej i lepiej

Gość SzybkoRatunku
podtrzymuje

Gość SzybkoRatunku
Powiedzcie mi jeszcze jedno gdy zaczne brać od nastepnej@ to moge zaczac od tej trzeciej tabletki?????Bo z tego co wiem to w Nowetette kazda tabletka ma ten sam skład

możesz tylko zawsze bedzie ci tych 2 brakowalo - a najlepiej przy okazji zapytaj gina co w tej sytuacji- wiem ze laski sobie przesówają okres np nie biorąc na koniec tabletek- ale ja w tej materii ciemna- zapytaj gina co potem