Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ala23

czułe punkty faceta

Polecane posty

Gość taka jedna ala23

Wiadomo,ze najczulszym miejscem u faceta jest penis.Kazdy facet lubi byc tam calowany i pieszczony.Jakie sa jeszcze punkty erogenne u mezczyzn.Jak je piescic?

Gość szyja ustapempeksutki.uszy
a raczej małzowina uszna,

Gość wesoła kobitka
odbyt należy do takich miejsc ,pocałujesz go w anusa i jest twój :classic_cool:

Gość taka jedna ala23
Sorry ale co to jest ten anus.Gdzie dokladnie sie znajduje?Czy w okolicy odbytu?

Gość witrualnie
najczulsza jest meska duma niech mi ktos zaprzeczy:) i dobrze zaargumentuje;)

Gość kocicaa
uszka, nosek, brzuszek,nóżki no i szyjka:))

Gość +marko+
podniebienie też

Gość tez_chce wiedziec
up

mój reaguje na pocałunki i lizanie małżowiny usznej, szyjki, karku i ssanie palców u rąk. pieszczoty pupci też go kręcą :P

Gość pieszczoty pupci
pieszczoty pupci ?

Gość occh
można wiedzieć o co chodzi z tymi pieszczotami pupci, jakos mnie to zaintrygowalo.

a co tu jest do zaintrygowania? :) po protu lubi jak się np. zrobi mu masaż tej części ciała, bądź przy lodziku zejdzie się ciut niżej :)

Gość pieszczoty pupci
pieszczoty w stylu lizanie odbytu, wkładanie do środka paluszków bądź całej dłoni, wąchanie

oj nie, akurat wkładanie paluchów bądź całej łapy nie wchodzi w grę :) ani żadne wąchanie, niuchaczem nie jestem :D

Gość pieszczoty pupci
to na czym polega masaż?

mam ci pokazać? narysować? czy co? :) nie mów, że nie wiesz na czym polega masaż...

Gość pieszczenie
naprawde nie wiem na czym polega masaz tylka :D

Gość naprarara
no lizanie odbytu, wkladanie paluszka. ocieranie cipka o jego tylek

Gość Nie taka Mała Mi
UCHO! jak go tylko smyrnę w uchu językiem to prawie krzyczy heh Mnie natomiast to łaskocze! Poza tym masaż dłonią pleców - okolicy lędźwiowej, kręgosłupa...mocno dłonią masuję i już gotowy :D

O rany dziewczyny macie problem. 1.Najlepiej zacząć od masażu (zwykłego czyli pleców a nie tyłka) 2.Potem po plecach przejedźcie wargami 3.Skoczcie do ucha (chociaż nie wszyscy to lubią) 4.Chwilę się poświntuszcie 5.Potem delikatnie złapcie za pośladki 6.Oderwijcie usta od ich ust i przejedźcie wargami w dół aż do pałki 7.Powoli rozepnijcie rozporek (Jeśli ma jeszcze spodnie ;p) 8.I do roboty Gwarantuje że się uda bo moja dziewczyna zawsze tak na mnie robi, i czuje się jakbym był najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi :)

Gość Pomoc dla dziewczyn ; D
Jeżeli są to trochę młodsze dziewczyny , które nie chcą uprawiać stosunku a chcą się dobrze zabawić to można zrobić w ten sposób : Zaczynamy się całować, przy całowaniu możesz podgryzać lekko jego wargę , lizać się tylko językiem by nie ruszać buzią (chyba rozumiecie o co chodzi ; D ) no i zacznij pieścić najpierw przez spodnie jego penisa w górę i w dół , czasami lekko klejnoty zgniatając a w tym samym momencie zacznij całować z językiem jego szyje , ale tak , by nie zrobić malinki bo to w końcu ma byś podniecające ; )) Potem możecie lekko podgryzać jego ucho w tym samym czasie rękoma smyrać go po plecac i przy okazji drapać lekko by krzywdy nie zrobić . Potem może być wam troszeczkę gorąco , to ściągnij mu bluzkę (czyli wpierw ręce pod koszulkę i powoli ściągaj) Połóż go na plecach i połuż się tak , ale by nogi były zgięte , i zacznij całować go po szyji , w tym samym momencie ocierając się o jego penisa swoim tyłkiem , całuj go powoli schodząc w dół , do klatki , do pępka i gdy będziesz już przy pępku , to wpierw włóż smyrając go jeden palec w jego spodnie i potem wyciągnij , potem tymi palcami przejedz po jego klatce i zatrzymaj się na sutku , z całusami idz po woli do tego sutka i zacznij je ssać . Potem znów idź w dół z całusami i w tym samym czasie smyrając go znów włóż palce (tym razem dwa) do jego majtek i wyciągnij .. I jeżeli będziesz chciała to włóż całą rękę , masuj tak samo jego penisa w górę i wdół jak wcześniej przez spodnie tylko coraz szybciej , i jeżeli się nie boisz to zrobisz mu loda ; D I koniec : )

Gość kufelek
najczulszym są jajeczka, wystarczy w nie kopnąć żeby się przekonać

Gość kobietaaaaaa
Pomoc dla dziewczyn ; D dawno sie tak nie usmialam:) co za instrukcja:)

Gość lalitha
u mojego : pocałunki całej twarzy - lekkie przygryzanie uszka, całuski wzdłuż szyi - i w dół i pieszczotki obu sutków - całuski w dół - lizanko jego pałki - ssanie klejnocików - i jest mój....uwielbia to;)

Gość WTF ee?
ocierając się o jego penisa swoim tyłkiem , całuj go powoli schodząc w dół ?? :O

Gość Pomoc dla dziewczyn ; D
No coś wam nie pasuje ?! Pomogłam . Cieszcie się z tego bo na pewno niektórzy z was będą się nabijać , lecz jest to najlepszy sposób ; )