Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeee

dziwna sytuacja..nie wiem co zrobić??

Polecane posty

Gość fkakakak
"Dlaczego mam czuc sie gorsza od niego? nie rozumiem........" Co tylko dowodzi poziomu twojej inteligencji. Czemu masz się czuć gorsza? Bo mu intelektualnie do pięt nie dorastasz, niunia. Po prostu rozbrajające. Tak, każdy kiedyś studiował i każdy kiedyś maiła 5 lat. Tylko ja akurat nie lubię pięciolatków. No ale nie ma to jak być durną niunią walącą błędy ortograficzne bez kompleksów. Może chociaż masz duży biust albo długie nogi. Bo inaczej nie wiem, czym byś mogła tego gościa zainteresować.

Gość eeeeeeeeee
jestem na 4 roku Pł a on narazie jest wyłacznie magistrem...bedzie robił doktorat...za rok...jak nic si enie zmieni również bede mgr....Jakiż to byłby znów mezalians..?

Gość doeeeee
nie przejmuj sie i pisz chociaż lepiej byłoby zdybyś po prostu gadała z nim bez żadnych elektronicznych cacek, tylko twarzą w twarz.

Gość mammałyg a
dziwko posrana pojebana. kup sobie wibrato. Przejdzie ci ochota na studenta.

Gość fkakakak
Mezalians? No patrz, masz bogate słownictwo. Nie, jak się z tobą prześpi, to będzie one night stand (czyli szybki numerek), nie mezalians. Bo jakoś nie stawiam na to, zebyście przedyskutowali tę noc.

Gość nie słuchajjj
tych kretynów..Pewnie ze nie jestes gorsza!jest od ciebie starszy to normalne ze mawieksze doswiadczenie dłuzej sie uczył...wiecej wie....bo ty sie dopiero uczysz...ale nie jesteś bylejaką panienką po zasadniczej...wiec tą kwestia to ja bym sie wo góle nie przejmowała..Pzoatym wyznaje zasade ze to lepiej jak afcet jest dojzalszy od kobiety i nawet madrzejszy bo ciagnie to ta druga strone by sie dostkonaliła ciagnie ja wgóre..powodzenia!

Gość dobrze ze masz watpliwosci
jedyne przeiwskazanie do tego by sie do niego odezwac to to ze facet moze sie poczyzć onismielony własnie moze mu byc głupio....nie wiem....jakos tak dziwnie potem przed innymi studentami....bo jego prywatnosc została naruszona

Gość ja bym do niego mimo
wszytsko napisala...napisz nam jak podeimiesz decyzje

Gość dziwaczne to obyczaje
eeee tam facet albo Cię oleje, albo najpierw przeleci a potem oleje....subtelna różnica..... poza tym, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że nie wolno wykładowcom "spotykac się" ze swoimi studentami skoro, jeszcze nie skończyłaś uczelni a on nadal tam wykłada to z Twojego powodu mógłby miec kłopoty, chyba nie myślisz że zaryzykowałby swoją pracę by umawiac sie ze studentką ....dyskrecja dyskrecją ale prędzej czy później i tak ktoś by zaczął gadac, albo Ty albo Twoje psiapsiółki....

Gość ja-to-bym-zrobiła-tak
myśle że jak gościu nie założył fotki - to raczej nie pali się do tego żeby odnalazła go na portalu jakaś studentka czy w ogóle jakaś znajoma osoba...... więc rzeczywiście możesz wzbudzić w nim niesmak albo wkurzenie jak się odezwiesz jako jego studentka..... ja bym na twoim miejscu nic nie mówiła o tym studentowaniu, zagadneła, jakoś nawiazała kontakt - jakby się fajnie gadało może facet nabrałby ochoty na poznanie cie..... ....i wtedy jak już ewentualnie nawiązałoby się jakies "porozumienie" mógłby rozpoznac cie na zdjęciu, jeśli rozpozna....albo dopiero na spatkaniu...... i nie słuchaj tych nawiedzonych wyzywaczy, o coś im chodzi, ale nie wiedzą o co :))))

Gość zrzęda
sprawiasz wrazenie wystarczajaco zainteresowanej jego osoba, zatem wydaje mi sie, ze i tak bys do niego napisala, predzej czy pozniej. ale ja bym troche zaczekala - moze po pewnym czasie zdola zapomniec, ze bylas jego studentka i sytuacja bedzie mniej klopotliwa. 🖐️