Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeee

dziwna sytuacja..nie wiem co zrobić??

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeee

mój wykładowca od ćwiczeń który zawsze mi sie podobał założył konto na fotce...nie ma zdjecia ale ja wiem,ze to jest on......dostałąm cynk:-)I tereaz tak chciałabym sie do niego odezwać..juz nie bedziemy mieli zajec ale boje sie że go to moze lekko speszyc i wkurzyć..Pomysli sobie ze wszystkim studentom rozgadam..nie wiem odezwac sie do niego czy nie:?

Gość eeeeeeeeeeee
doradzcie mi!!

Gość bez sens
to po co załozył konto na fotce skoro nie ma fotki? JAŁOP

Gość czy Tygsdsgsg
odezwij sie ,a co masz do stracenia...z rozmowy z nim wywnioskujesz co sadzi o Tobie..a dalej czas pokaze...powodzenia:)

Gość doeeeee
a czego Cię uczył i ile ma latek?

Gość eeeeeeeeeeee
muchomor trujak -daruj sobie te prymitywne komentarze

Gość eeeeeeeeeeee
w sumie to nie wiem ile ma lat..;-)ja uważam że 28 a moja kolezanka daje mu 33....niewazne ważne że miał coś w sobie co mi sie spodobało...:-) A uczył mnie...................matematyki....;-)

Gość vnnnnnnnakkkk
Studenci są beznadziejni. facet na pewno nie marzy o niczym innym tylko o zapoznaniu w ten sposób jednej z tych nierozgarniętych smarkul, których na po uszy na zajęciach. Zostaw człowieka w spokoju i daj mu żyć. Wykładowca też człowiek i chce mieć trochę prywatności. Boooosh.. jak wy to robicie, że o wszytkim wiecie. No przecież szlag by mnie trafił, jakbym założył profil i odezwaał sie do mniej mója własny studentka. To jest dziecko nie marzenie, ale koszmar wykładowcy.

Gość eeeeeeeeeeee
nie nie z wroclawia z łodzi

Gość vnnnnnnnakkkk
Po prostu wasza nachalność jest naprawdę czasem nie do przyjęcia.

Gość eeeeeeeeeeee
słuchaj nie wiem o co ci chodzi...Studenta też człowiek;-)W szkole przecież nie ma okazji sie lepiej poznać...nawet nie próbowałam....bo nie pasuje ale tak...?w końcu już mnie nie uczy...a ja nie jestem gimnazjalistką ale dorosłą kobietą..

Gość odezwij sieeeee
tylko powiedz odrazu ze jestes studentka jego...Nie w ten sposób ze bedziesz z nim rozmawiała dowiesz sie o nim wiecej on bedzie sie ci uzewneczniał a ty zataisz prawde o tym kim jestes....i bedziesz go badac i poznawac blizej

Gość doeeeee
no to ile ma lat, jest samotny/ jaki typ: przeintelektualizowany i chlodny czy odwrotnie?

Gość eeeeeeeeeeee
szalec to szaleć odewe się......kto nie ryzykuje ten nic nie ma:D

Gość eeeeeeeeeeee
przeintelektualizowany i chlodny raczej niesmiały...nie jest dusza towarzystwa bawidamkiem..itp itd nic ztych rzeczy....A lat...kurcze no nie napisał w profilu...i nie wiem jeszcze:-)

Gość kkkkm
Może jesteś dorosłą kobietą, ale daj facetowi spokój. Zapewniam cię że ma po dziurki w nosie nachalności napalonych studentek, które na zadane pytanie potrafią tylko ruszać biustem, bo głową to już nie.

Gość eeeeeeeeeeee
słuchaj nie znasz mnie i nic o mnie nie wiesz..to nie jest zwykłe głupie zauroczenie studetki przystojnym wykładowcą..ten facet mi sie podoba niewizualnie..bo wizualnie jest normalnym zwykłym facetem jakich pełno....to nie typ mezczyzny za ktorym szaleja wszystkie studentki bo kolezanki sie mi dziwia....i nie widza wnim nic szczegolnego..To naprawde dziwne..ale ja sie chyba zakochałam.......a nie naleze do tych studentek co wzdychaja za karzdym..

ponawiam pytanie!! Po co chcesz się do niego odezwać?? Czy po to żeby ci podał wzór na objętość kuli czy po to żeby cię wyruchał???????

Gość kkkkm
Zastanów się miss intelektu, o czy będziesz z nim rozmawiać, jakby przypadkiem okazał się na tyle durny, zeby się z tobą umówić?

Gość eeeeeeeeeeee
kaŻdym oczywiście....Chce go poznać i zapomniec o tym ze był moim wykładowca dla mnie to noormalny facet jak kazdy inny....czy to ze mnie uczył odrazu mnie przekresla?

Gość bade
Jak dla mnie to tak, jakby cię znał z zajęć bylabyś niczym więcej jak głupią gęsią. No chyba że byłaś zjawiskiem intelektualnym na roku.

Gość pisz i nie przejmuj
sie tymi złosliwymi komentarzami

Gość Ty studentko
mówisz "karzdym" brawo. Ortografia zatrzymała Ci się na poziomie 2 klasy podstawówki

Gość chelka
Studentka czyli juz-ni-gowniara,odezwij sie przeciez nie musisz na wstepie oznajmiac ze jestes jego studentka.Jak tego nie zrobisz to nigdy sie nie dowiesz co by bylo i bedzie Cie to zzerac przez reszte zycia ;) Odwagi!

Gość *********************
jezioooooo jak napadaja,niech sie odezwie neutralnie a co nie mozna???jakies pozdrowionka czy cos?no ale skad niby wiesz ,tak teoretycznie dla niego, ze to on??skoro nie ma fotki, co takiego szczegolnego napisal ,ze jestes pewna ,ze to on?? i jak nie podal fotki to musi miec powod, chociaz dziwne dla mnie, raczej takie osoby chyba nie zapisuja sie na takie stronki co,tzn moze zapisuja,ale wlasnie bez zdjecia,a jak nie ma zdjecia to jaki sens...?

Gość eeeeeeeeee
bede dla ciebie kazdy student to kretyn......Słuchaj a nie pomyslałeś że on kiedyś też studiował....?Dlaczego mam czuc sie gorsza od niego? nie rozumiem........

Gość eeeeeeeeee
do ty studentko.....-pisałam szybko i poprawiłam zaraz w nastepnym poscie......Dobra pisze mu.........raz wzyciu zrobie coś głupiego:-)Narazie sie nei przedstwiam tylko tak zagadam:d