Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malina18

Jak mogę się zmienić?

Polecane posty

Gość Malina18

Chciałabym być towarzyska i lubiana,ale nie umiem rozmawiać z ludźmi na takie luźne tematy "o niczym i o wszystkim".Jak jestem w większym gronie to odzywam się tylko jak ktoś mnie o coś zapyta,nie dlatego że jestem nieśmiała,ale po prostu nie przychodzi mi do głowy nic co mogłabym powiedzieć,szczególnie jak są też obce osoby.Czy mogę to jakoś zmienić?

Gość potrenuj z psem

Gość znowu to samo
:(

Gość to znaczy co

Tak. Staraj się więcej przebywać wśród ludzi, z czasem zaczniesz czuć się swobodnie i myśleć swobodnie a to znacznie pomaga w spontanicznej rozmowie.

Gość znowu to samo
bo prawie codziennie są zakładane takie tematy ja Twój i głównie przez dziewczyny w Twoim wieku:P

Gość Malina18
Ale nie wiem jak zacząć bo teraz przez to siedzę ciągle w domu podczas gdy moja kumpela śmiga po imprezach z towarzystwem z którym i ja próbowałam się zaprzyjaźnić ale nie wyszło przez ten mój "problem" :(

Gość Malina18
No dobra ale jak się nauczyć rozmawiać z nowo poznanymi ludźmi?O czym z nimi gadać?To mój największy problem :(

Gość Malina18
No mam,zawsze miałam i to się chyba nigdy nie zmieni :( I to dlatego jestem taka niekontaktowa?A co to ma do rzeczy????