Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lost insidee

zaryzykowac???

Polecane posty

Gość lost insidee

poznałam na obozie wedrownym fajnego instruktora, nie było między nami wiele, bo kilka żartów, uprzejmości i uśmiechów, a jednak jak sie usmiechał czułam że robi to tylko dla mnie, w jakiś sposób wyjatkowy, jak patrzyl sie na mnie czulam ze mu sie podobam i to bardzo, lecz za kazdym razem jak chcialam np. dłużej zawiesić na nim wzrok uciekł, i jak byłam miła dla niego, to ostatniego dnia traktował mnie jakbym była jakaś nastolatką która się zakochała w nauczycielu. Trochę mnie zbywał mimiką i gestem, mimo, że jak ja nie patrzyłam to pożerał mnie wzrokiem, albo kilka dni wcześniej miał ochote na żarty i uśmiechy. chciałabym zaprosić go gdzieś na przejażdżkę .... jest starszy ode mnie o wiele, pewnie jest przed 40... teraz jestesmy (po obozie) zupelnie obcymi ludzmi, wiec romans ze studentka niew chodzi w gre... czy warto zaryzykowac, dodam ze mi sie podoba, myslicie ze sie zgodzi czy sie wygłupie? obraczki nei mial...

Gość fhhk
Spróbuj,co ci szkodzi.Jak nie spróbujesz to będziesz żałować a może być fajniei kto wie co z tego wyniknie :)

Gość uśmiechnij się smutna
pewnie, że tak nawiąz kontakt jak najszybciej gdy będziecie siedzieć razem przy stole dotknij go delikatnie nogą uśmiechając się

Gość lost insidee
zrobie mu lodzika, no przeciez swiat sie od tego nie zawali ;)

Gość uśmiechnij się smutna
prawie dwadzieścia lat różnicy mniemam, to jest coś fajnego

Gość *********************
przejazdzki konnej na pewno nie odmowi ;)

Gość lubię zapach......
faceta i robienie lodów ;-)

Gość lost insidee
spadac podszywacze, dzieki dziewczyny za rade, pewnie spróbuję, do odważnych świat nalezy, nawet jestli sie wygłupie, to co z tego, szybko zapomni, a moze juz do konca zycia bede zalowac? dobranoc