Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 lost insidee

zaryzykowac???

Polecane posty

Go艣膰 lost insidee

pozna艂am na obozie wedrownym fajnego instruktora, nie by艂o mi臋dzy nami wiele, bo kilka 偶art贸w, uprzejmo艣ci i u艣miech贸w, a jednak jak sie usmiecha艂 czu艂am 偶e robi to tylko dla mnie, w jaki艣 spos贸b wyjatkowy, jak patrzyl sie na mnie czulam ze mu sie podobam i to bardzo, lecz za kazdym razem jak chcialam np. d艂u偶ej zawiesi膰 na nim wzrok uciek艂, i jak by艂am mi艂a dla niego, to ostatniego dnia traktowa艂 mnie jakbym by艂a jaka艣 nastolatk膮 kt贸ra si臋 zakocha艂a w nauczycielu. Troch臋 mnie zbywa艂 mimik膮 i gestem, mimo, 偶e jak ja nie patrzy艂am to po偶era艂 mnie wzrokiem, albo kilka dni wcze艣niej mia艂 ochote na 偶arty i u艣miechy. chcia艂abym zaprosi膰 go gdzie艣 na przeja偶d偶k臋 .... jest starszy ode mnie o wiele, pewnie jest przed 40... teraz jestesmy (po obozie) zupelnie obcymi ludzmi, wiec romans ze studentka niew chodzi w gre... czy warto zaryzykowac, dodam ze mi sie podoba, myslicie ze sie zgodzi czy sie wyg艂upie? obraczki nei mial...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fhhk
Spr贸buj,co ci szkodzi.Jak nie spr贸bujesz to b臋dziesz 偶a艂owa膰 a mo偶e by膰 fajniei kto wie co z tego wyniknie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u艣miechnij si臋 smutna
pewnie, 偶e tak nawi膮z kontakt jak najszybciej gdy b臋dziecie siedzie膰 razem przy stole dotknij go delikatnie nog膮 u艣miechaj膮c si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lost insidee
zrobie mu lodzika, no przeciez swiat sie od tego nie zawali ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u艣miechnij si臋 smutna
prawie dwadzie艣cia lat r贸偶nicy mniemam, to jest co艣 fajnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *********************
przejazdzki konnej na pewno nie odmowi ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubi臋 zapach......
faceta i robienie lod贸w ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lost insidee
spadac podszywacze, dzieki dziewczyny za rade, pewnie spr贸buj臋, do odwa偶nych 艣wiat nalezy, nawet jestli sie wyg艂upie, to co z tego, szybko zapomni, a moze juz do konca zycia bede zalowac? dobranoc

Udost臋pnij ten post