Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana------

proszę pomóżcie mi !!! Czy znacie coś na uspokojenie skutecznego ???

Polecane posty

Gość Załamana------

Mam problemy z panowaniem nad nerwami , jakiś czas temu a praktycznie od dzieciństwa miałam problemy rodzinne z ojcem i nie tylko i to strasznie sie odbiło na mojej psychice . mam strasznie zszarpane nerwy , czasem wiem ze nie powinnam komos tego mówić a powiem a potem żałuje a chodzi konkretnie o siostry , mamę ojca i narzeczonego a na nim mi bardzo zależy i przy nim potrafię sie opanować ale nie zawsze mi to wychodzi , a teraz na dodatek od 2 miesięcy jesteśmy oddzielnie bo on wyjechał do pracy za granice a ja mam dość sama siebie !!! Denerwuje mnie to ze taka jestem a tym bardziej ze niewidem co mam zrobić aby znów być ta spokojna , opanowana , wrażliwa dziewczyna , nery wzięły gore i to jest straszne ja nie chce przez to stracić mi najbliższych bo kto wytrzyma ze mną .... Boje sie ze kiedyś w przyszłości przez to ucierpią moje dzieci . fakt moje siostry bo są młodsze często mnie prowokują to tego abym sie denerwowała ale ja nie potrafię tego zignorować zaraz krzyczę i sie wściekam ... Potrafie wtedy byc bardzo wredna . Nie mam pojęcia jak stać sie taka jak kiedyś . Pomóżcie mi proszę !!!Mam naprawdę cudownego narzeczonego i nie chce aby po ślubie sie rozczarował . kocham jego i pragnę jego szczęścia . ale boje sie ze go rozczaruje :(

Gość w woli przypomnienia
na poczatek proponuje magnez. ale z apteki a nie ten drogeryjny.

Gość moim zdaniemmm
leki które możemy Ci polecić nie zadziałają, polecałabym raczej psychologa i psychiatrę który przepisałby leki

Gość hmmmmmmmmmmmm
a moze tabletki uspakajające \"labofarm\" sa nieszkodliwe bo to sa same zioła wyciszysz sie troszke po nich bedziesz lepiej spac itp