Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikipo

LINEA NIGRA - znacie jakieś sposoby na pozbycie się brązowej kreski

Polecane posty

Gość kikipo

i zabrązowienia wokół pępka? Jestem tydzień po porodzie i chciałabym odzyskać ładny brzuszek :)

ja jestem pół roku po porodzie...i nawet nie zwróciłam uwagi kiedy mi zniknęła ta brązowa krecha ;) trochę cierpliwości gorsze są rozstępy :O

dokładnie, ja jestem 5 mcy po porodzie i krechy już nie ma:) nie wiem kiedy zniknęła:)

boze dziewczyno.....ty sie lepiej jak na razie zajmij nawilzaniem sutkow jesli karmisz zeby ci nie popekaly a nie mysl o ladnym brzuszku... tydzien po porodzie.. ja jestem ponad rok i dopiero teraz systematyczne cwiczenia i herbatki wspomagajace zaczynaja dawc efekty.. a kreska sama zniknie po kilku tygodniach lub miesiacach.

a niby czemu ma o tym nie myśleć? chce dobrze wyglądać i dobrze czuć się w swoim ciele- CZY TO JAKIŚ GRZECH???? Zadała pytanie i jeśli jej nie umiesz odpowiedzieć, to nie odpowiadaj, a nie głupio komentujesz... Jedne chcą wyglądać dopiero rok po urodzeniu dziecka jak przed ciążą a inne mają taką potrzebę tydzień po- co w tym złego? acha, a może na siłę powinna myśleć TYLKO o dziecku, bo taka jest rola matki? no weźcie się opanujcie...

Gość ja jestem po
porodzie 5 tyg i dalej ja mam. Mysle ze nie ma sposobu na pozbycie sie jej bo to sprawka hormonow

Gość Asia 21l.
Ja jestem prawie rok po porodzie i dalej ją mam, choć jest już mniej widoczna niż na początku- stosowałam peelingi dość często ale to nic nie daje ;) trzeba czekać. A na brzuch polecam po prostu brzuszki- najprostsza i bardzo efektowna metoda. Choć oczywiście trzeba je robić regularnie leniuchy ;). pozdrawiam.