Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani motylowa

Halluksy... Ma ktoras z Was??

Polecane posty

Mam to g****... I nie potrafie z tym zyc... Mam faceta... I nie potrafie mu o tym powiedziec... Moje stopy sa po prostu ochydne... Nie chodze na basen, na plaze, nigdzie gdzie musialabym pokazac stopy, a gdy przychodzi lato pragne sie zakopac pod ziemie i poczekac na zime.... Czy jesli powiem o tym mojemu facetowi to on to zrozumie? Zrozumie moje cierpienie?? Ja nie potrafie mu tego powiedziec!! Nie mowilam nikomu przez 15 lat!!! Nie potrafie wyobrazic sobie sytuacji kiedy moj facet widzi moje stopy... Zaczynam sie juz zastanawiac czy z nim nie zerwac.. I czy w ogole sie z kims wiazac... Ten wstyd jest tak mocno zakorzeniony w mojej glowie ze nie potrafilam go pokonac przez 15 lat i nie pokonam juz chyba.... Ma ktoras z Was ten sam problem???

Gość ja tez*
tez to mam czasem mnie bola a slyszalam ze wtedy rosna 😭 gdy spotykam jakiegos chlopaka to nietety stopki musze chowac bo jakos tak mi niezrecznie.Jesli jest tu ktos kto wie cos o leczeniu tego nieszczescia to byloby fajnie czegos sie dowiedziec:) ja gdzies wyczytalam ze pomaga jodyna z amoniakiem ale to podobno nie na wszystkich dziala,pozdrawiam

Gość jakggggg
Nie rozumiem... przecież haluksy widać przez buty. Twój chłopak ma tego świadomość. Nie wiem naprawdę z czego robisz problem. Bywają gorsze nieszczęścia. BTW próbowałaś z tym jakoś walczyć, jak rosły?

A ja juz mialam operacje... Bo nic mi nie pomagalo... Zadne cholerne aparaciki, wkladeczki, cwiczenia i Bog wie co jeszcze.... I operacja byla dla mnie jedyna nadzieja... Ale nie przyniosla niestety pozadanych efektow... W jednej nodze owszem, ale w drugiej prawie zadnej zmiany:(:( jestem zalamana.... I dlatego teraz zastanawiam sie czy dalej byc z moim facetem... Do tej pory udalo mi sie to ukryc przed nim, zylam operacja i myslalam ze jakos to bedzie.. A teraz? jak mam mu to powiedziec....

moja mama ma male haluksy ale ona ma to od dziecka i moj tata nie ma z tym problemow,nawet on chyba nie wie co to jest:P jesli macie to od dziecka to nie ma z tym problemow bo to nie awsza wina i facet powinien \"zrozumiec\"

Moze i zrozumie, ale problem masz Ty, bo cholernie ciezko jest pokazac komus te nogi....Mi jest tak ciezko, ze najchetniej nie zdejmowalabym z nog nawet kapci...

Gość brukselkaa
ja tez mam ale małe i z tym walcze-śpie w sepcajlnych wkładkach.

Gość jakggggg
Jak tego nie widać przez buty, to chyba nie masz dużych i nie wiem w ogóle z czego robisz sprawą. Tak się składa, ze wiem, jak zdefasonowane są buty osób z halluksami.

Gość jakggggg
Myslę naprawdę, że histeryzujesz i masz lekką paronoję na tym punkcie. Zobacz jak ludzie wyglądają. Grubaski chodzą z wywalonym brzuchem, laski w krótykich spodenkach wietrzą celulitis, białe portki zakładają wielbicielki wielkich pupu, dziewczyny z bliznami na rękach noszą krótkie rękawki, laski z ropnym trądzikiem paradują w bluzkach bez pleców. Ludzie dzisiaj mają w nosie i ubierają się jak mają ochotę. I mają partnerów, wychodzą za mąż itd.

Gość jakggggg
miało być: właściwielki wielkich pup.:)

Gość Justyhna
ja mam i jakoś żyję. mam męża, dziecko, nie czuję się gorsza, są duuużo gorsze rzeczy niż halluksy, kobiety!!! :O

Masz racje. Zgadzam sie. Ale moze powiesz komus kto ma taki problem jak ja, jak ma sobie z nim poradzic?? Skoro nikt mu do tej pory nie pomogl??

Do jasnej cholery kobieto ty chcesz się rozstać z facetem przez jakieś głupie koślawe paluchy?! Pokaż mu je, jeśli odejdzie - znaczy, że dupa nie facet, jeśli zostanie znaczy, że kocha Ciebie a nie tylko twoje ciało. Tak czy owak nic nie stracisz pokazując mu swoje stopy, bo skoro i tak chcesz się z nim rozstać...

Gość misiek sisiek
Gdybym mogla je wyleczyc nie operacyjnie, to nigdy bym sie na operacje niezdecydowala!!!!! Kazdy lekarz mowil ze nie mam szans na inne pozbycie sie tego jak tylko operacyjnie!! Bo mialam powazne plaskostopie poprzeczne i tyle i chyba wiem na ten temat wiecej niz wy bo zyje z tym prawie cale zycie!! A z facetem nie chce sie rozstac!!

Gość misiek sisiek
to powyzej to ja autorka

Gość ciezko zyc
A kto to niby potrafi jesli nie lekarze specjalisci??? Moze Ty?

Gość ciezko zyc
I podkreslam. Nie mam halluksow jako takich. mam plaskostopie poprzeczne. I kto to mi wyleczy jesli nie lekarz ortopeda?? Kto wyleczy skolioze jesli nie lekarz ortopeda?? Pomysl czlowieku co ty mowisz w ogole