Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

raczej pesymistka

komputery to pasja mojego faceta ....

Polecane posty

a co za tym idzie jest roztargniony na maxa, wiecznie o czymś zapomina zaganiany, ciagle cos kombinuje z siecią, reperuje innym komputery pracuje w centrum komputerowym ...i ja jestem w tyym wszystkim :) chciałabym poznac dziewczyny które mają podobnie moze nie identycznie ale cos w tym stylu moze razem bedziemy sie dzielic swoimi rozterkami:) teraz musze uciekac jade do domku ze szkoły ale bede wieczorkiem pozdrawiam :)

Gość tylko zaakceptowac
albo zmienic na inny model na mojego działa gdy to ja zajmuje jego komputer i go ignoruje cały wieczór (czyt. zachowuję się tak jak on zachowuje się na codzień) wtedy strzela focha i nie moze zrozumiec czemu go ignoruję i wolę przesiadywac w kompie niż spędzac czas z nim.... nieodpowiadanie na jego pytania też dziala, to metoda lustra, robisz dokładnie to samo co robi on gdy tkwi przed kompem....gdy on się tak zachowuje to nie widzi w tym problemu, problem jest gdy zostaje potraktowany w analogiczny sposób jak on traktuje Ciebie dobrym rozwiązaniem jest też posiadanie swoich hobby, np on kompie ty czytasz ksiazkę lub oglądasz serial, on w kompie ty na plotach u koleżanki, na dyskotece, zakupach itp.....po kilku takich akcjach gdy widzi że też masz swoje rozrywki i nie czekasz gdy tylko skończy i przyjdzie do Ciebie.....sam widzi, ze nie przesłania Ci całego świata, więc zaczyna trochę "walczyc" o to byś znalazła miejsce dla niego wśród masy swoich zajęc i hobby

dokładnie tak czasami jak on juz ma czas a musze czekac az do wieczora (czesto przytaszcza ze sobą jakis komputer który musi naprawic ) i tak lezymy i ogladamy jakis film on sie przytula do mnie a ja nic niby bardzo zainteresowana filmem to zaraz sie napusza ze film jest dla mnie ważniejszy ehhh aleja jestem twarda i mowie ze to wielka prztyjemnosc tak sobie tylko polezec i film ogladac;]