Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusika

SIEDZE I RYCZE

Polecane posty

Gość anusika

moj chlopak jedzie dzisiaj na 2dni na spotkanie ze swoimi kolegami i kolezankami z innego miasta:(sam jedzie:( w dodatku nie widzielismy sie caly tydzien bo pracuje calymi dniam i ja tez:( plakac mi sie chce bo tam jest taka jego bliska kolezanka

Gość jak chcesz to wpadne do Ciebie
i nie będziesz sama :D

Gość stokri
powiedz mu stanowczo ze jedziesz z nim i koniec ja bym tak zrobila :)

Gość stokri
a wogole to ile macie lat??;)

Weź się laska w garść. Nie musicie spędzać razem każdej minuty czasu wolnego :O Znajdź sobie jakieś zajęcie a nie czekaj tylko co facet ci zaproponuje. Na dłuższą metę takie dziewczyny, które nie mają własnego życie nudzą się mężczyznom :O

Gość anuśkaaaaaaa
nie rycz tylko powiedz mu ze sie nie zgadzasz ja bym powiedziala albo spotkanie z nimi albo ja jak kocha wybierze Ciie i po sprawie po co sie zamęczac!

Gość ale masz problem
:O

Gość anuśkaaaaaaa
nie zgadzaj sie po co ma balować bez Ciebie!

Gość anusika
sluchaj prawdziw swieta..... nie widzielimsy sie caly tydzien

Gość troche tam wiem...
Ja mojego nie widziałam przez tydzień (praca i inne miasto) teraz pojechał z kumplami w góry (cały weekend) i znów tydzien sie nie zobaczymy (czyli w sumie 2 tyg ponad). Już mi pisał że poznali jakies "koleżanki" i że całkiem fajne - a najgorsze bo ja wogóle zazdrosna nie jestem;)

Gość to jeszcze ja
a dlaczego nie możesz jechać z nim?

Gość stokri
wiesz co ja z moim lubym tez widujemy sie tylko w weekend bo w tyg pracujemy i nie mamy czesto czaus. Dlatgeo kazdy weekend spedzamy ze soba. Luby powiedzial mi kiedys ze nie spotyka sie z kolegami bo woli ze mna i z tego sie bardzo ciesze;) Wiesz co innego jesli sie widzicie w tygodniu a on sobie tam raz pojedzie gdzies sam w weekend to ok. Ale jesli macie do dyspzycji tylko weekendy to bym sie wkurzyla i powiedziala mu ze jade z nim. Ale nie dawala zadnego ultimatum ja albo znajomi :)

Gość anuśkaaaaaaa
no wlasnie ja dobrze wiem co to znaczy nie widzisz sie tydzien z facetem a mu głupie plany w głowie WYBIJ MU I TO SZYBKO !!!!!!!!!!!! ps.* nie wiem dlaczego ale mówią że mój facet się mnie boi... że taki pantoflarzyk z niego ale jak mis ie coś nie podoba to mu to mówie a to co on teraz planuje to PRZEGIęCIE I TYLE

Gość niech jedzie
jezeli masz do niego zaufanie a powinnas miec skoro go kochasz to niech jedzie, ale powiedz mu ze bardzo za nim tesknisz:) Głowa do gory, nie pierwszy raz taka rozłąka :) Milosc musi byc wystawiana na próbe czasu i odległosci :)

Gość anuśkaaaaaaa
NO MOZE Z TYM ULTIMATUM TO PRZESADA ALE WYBIłAM BYM MU TO Z GłOWY ZWASZE LEPIEJ SPEDZIC WEEKEND RAZEM NIZ JEZDZIC PO JAKIS ZNAJOMYCH ZWLASZCZA PO TAK DLUGIEJ PRZERWIE !

Gość stokri
troche tam wiem ---> dziwna jestes:o

Gość anuśkaaaaaaa
nie jedzie* tu nie chodiz o zaufanie ONA CHCE GO ZOBACZYC BO ZA NIM TęKSNI

Gość ___________________
A tydzień to jest długa przerwa??? Dziewczyny dobijacie mnie swoją "nałaźliwością" **nałaźliwość- cytat premiera Dorna :P

Gość anuśkaaaaaaa
no dla mnie tydzień to długo bo odkąd jestem z moim (6 lat) to nie mieliśmy takiej przerwy :D

Gość ___________________
To czas ja zrobić, odpoczniecie od siebie i zatęsknicie na nowo. MIEJCIE SWOJE ŻYCIE BĘDĄC Z FACETEM!!!!

Gość anuśkaaaaaaa
może my jesteśmy inni ... ale tęsknimy nie widząc się 2 dni tak bardzo że czasami zrywamy swoje plany (jakieś piwko z koleżanką czy coś) i lecimy do siebie... Właśnie nie widzimy się 2 dzień ja już szału dostaje ale ide do pracy więc minie szybko a jutro po pracy sie zobaczymy po 15 :)

Gość anuśkaaaaaaa
t nie zmienia faktu ze czasami rozmawiamy po 6 godzin przez telefon no baa ma sie ten darmowy numer hhe :D

Gość stokri
wlasnie anuśkaaaaaa;)

Gość anusika
ale ja sie codziennie spotykam z kolezankami prawie jak jest w pracy,dlatego chcialabym chociaz jeden wieczor w tygodniu spedzic z nim to chyba normalne

Gość anuśkaaaaaaa
no to mowie Ci co zrob powiedz ze nie jedzie i juz !!!1111

Gość ___________________
Jak powiesz mu że nie jedzie to cie wyśmieje. ja przynajmniej bym tak zrobiła :D

Gość anusika
wqrzy sie powie zebym nie odpieprzala takich scenek:( ze za tydzien w sobote sie spotkamy i ebdzie ok:(

Gość anuśkaaaaaaa
ile ja bym dala zeby zobaczyć swojego dzisiaj złe kilometry dzielą nas lalala koncze o 22 i to za pozno na pokonanie 50 km zeby tylko odiwez mnie do domu chociaz czasami tak robil... jakby nie to ze pracujemy by wyjechac pod koniec sierpnia na wakacje zycia to siedzielibysmy teraz nad jeziorkiem popijając winko kochając sie namietnie oh ah niestety za godzinę muszę spadać do pracy !!

Gość anuśkaaaaaaa
a ja bym mu zrobila wojne ze woli zgraje jakiś pojebusów* niz spotkac sie ze mną *bez obrazy :]