Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linkowska

jaki prawdopodobieństwo?

Polecane posty

Gość linkowska

jakie jest ryzyko zajscia w ciąże jesli kochałam sie z chlopakiem(po raz pierwszy) w dni niepłodn ebyl to 22 dzień cyklu na 28 i prezerwatywa pekła i plyn "przedwytryskowy" wylał sie na moją pochwę.Wiem ze to nie ma wiekszego znaczenia ale jestem dziewica. Wszedl we mnie moze na 2cm ale plyn sie wlał? Teraz się martwie:( Blagam odpiszcie.

Gość linkowska
To znowu ja.Dodam ze w dniu stosunku już czułam dolegliwości przedmiesiaczkowe tzn bolące piersi, ból w dole brzucha...Wiec chyba male prawdopodobienstwo ze zajde prawda??

Gość żadnych ograniczen
JESTEŚ W CIĄŻY... GRATULUJE

Gość Justyhna
poczekaj do terminu okresu, albo 2 dni po ja nie dostaniesz i kup test proste a nie pytaj na forum :O

Gość żadnych ograniczen
Justhyna... no coś Ty, rzeciez ona już jest w ciąży :D

Gość linkowska
"Bez ograniczeń "mógłby sie nie nabijać tylko czasem zrozumieć strach??

Gość jenny21
Nie panikuj na wyrost. poczekaj jeszcze i zrób test, bedzie dobrze:)

Gość linkowska
Bez ograniczeń to zapewne facet. Więc w sumie nie dziwne ze sie nabija. Takiemu łatwo tak pisać bo to nie problem facetów. Zawsze lepiej winę na kobiety zrzucić. Dobrze ze są jeszcze wyrozumiali faceci

Gość linkowska
Wiem że panikuję ale naprawdę sie boje.Ale napiszcie co o tym sądzicie.Czy jest duże ryzyko że zaszłam... za daleko??

Gość żadnych ograniczen
nie mógłby, tym bardziej że jest " zadnych ograniczeń" a nie "bez ograniczeń" :D chciało się dupić, to teraz się bój :D

Gość linkowska
A 3 dzien po tym czuje sie jakbym miala mieć okres ale go nie mam. Tylko zamiast krwi coś żółtego:(

Gość wbrew niektórym debilom
na tym forum uważam że w ciąży nie jesteś prawdopodobieństwo jest kosmicznie małe, bo: twoje dni niepłodne - pytanie tylko na ile jesteś tego pewna - bo wyliczenia kalendarzykowe to o kant dupy rozbić- mierzysz temperaturę albo coś takiego? brak wytrysku brak pełnego stosunku zrób sobie test dla własnej psychiki jak tego potrzebujesz ale w ciązy NIE JESTEŚ!!!!

Gość wbrew niektórym debilom
napięcie któe odczuwasz to efekt stresu a nie syndrom przedmiesiączkowy a zółte upławy - może infekcja?

Gość linkowska
tzn takie objawy mialam jeszcze przed tym niby stosunkiem.Juz wtedy bolały mnie piersi i byly wieksze tak jak zawsze ok tydzien przed okresem.Od roku mialam regularne miesiaczki 28 trwał cykl. Ostatnia mialam po 25 dniach.Jutro tez wypada 25 dzien cyklu a naprawde czuje sie jak zawsze przed okresem. No nie wszedl we mnie całkiem.Nawet nie wiem czy moja błonka zostala uszkodzona. Ale płynu ( przedwytryskowego) troszke sie wlalo jak gumka pękła.Wiecie 1 raz, brak doswiadczenia. Ja pewnie troszkę ciasna więc guma pękła. Mam nadzieje ze wszystko bedzie OK.

Gość linkowska
te upławy to możliwe ze infekcja. Dosyć czesto mam grzybicę pochwy choć jestem bardzo higieniczna.Czesto biore antybiotyki i to powoduje tą grzybice.Oczywiscie ją lecze maścią na C ( nie pamietam nazwy)