Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kama67

PROBLEM

Polecane posty

Hej mam problem, wiem ze zaraz sie odezwą wszystkie najmadrzejsze i oczywiscie obrobia mi tyłek...ale moze darujcie sobie Więc mam taki problem ostatni raz kochałam siez chłopakiem na poczatku maja, poxniej sie roztaliśmy(nie wazne dlaczego).... brałam tabletki Yasminelle (regularnie, o zadnej nie zapomniałam) po odstawieniu tabletek dostałam okres to było na poczatku czerwca i od tego czasu cisza... Okresu nie ma... nie przejmowalams ie tym bo zdażało mis ie zanim zaczełam brac tabletki że okres był raz na 2 miesiące (takie moje problemy hormonalne), a teraz boje sie ze moge być w ciązy, mam wizytę u ginekologa ale dopiero na 21 sierpnia a boje sie kupić test... moze ktos miał podobnie???

jak jestes w ciązy to prędzej czy później i tak sie dowiesz, wiec lepiej prędzej

Gość allma85
co mam być to bedzie, albo już jest, więc jeśli jesteś w ciązy to raczej lepiej jest to wiedzieć wczesniej bo i tak się dowiesz, a pierwsze tygodnie są bardzo ważne dla małego. Szczerze mówią brak okresu może być powodem stresu, problemów miłosnych, klimatu, choroby...szczególnie jesli ci się juz to przytrafiało:) ciau powodzenia

ja bym zrobila test.... wiem jaki to stres.. sama kiedys robilam:( 3maj sie!!

ja sie cały czas pocieszam tym ze miałam ten jeden okres, ale to mogło być tylko krwawienie po odstawieniu tabletek:/ Jestem ząłamana... Nie moge byc w ciaży, nie z tym człowiekem...:(

problem moze byc ale ze wzgledu na odstawienie tabsow....nie sadze ze to ciaza, jesli trzymalas sie zasad uwazam,ze to niemozliwe!!!! szoruj do gina.....po tabsach moga byc problemy z powrotem do prawidlowej gospodarki hormonalnej, no i tym bardziej,ze mialas problemy przed tabsami, radze sie nad tym skoncentrowac, zeby wlasnie nie bylo problemu jak spotkasz czlowieka z ktorym naprawde bedziesz chciala miec dzieci....powodzenia