Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stac mnie na lepsza

Kobieta, ktora miala wielu partnerow seksualnych to odpad

Polecane posty

Gość Stac mnie na lepsza

Jestem wyksztalcony, mam dobra prace, jestem samodzielny, zaradny, inteligentny i kobiety uwazaja, ze jestem przystojny. Mam prawo wymagac od kobiet odpowiedniego przebiegu, dobrego prowadzenia sie, dobrej przeszlosci bez przygod seksualnych i seksu dla zabawy. Nie interesuja mnie kobiety, ktore mialy wielu partnerow i sie juz puszczaly z obcymi facetami. Stac mnie na lepsze, na te porzadne. Niech kazdy robi co chce, ale kobiety, ktore maja bogata przeszlosci mnie nie interesuja. Mam wiele zalet i nie musze byc desperatem, ktory wiaze sie z kobieta, ktora miala 5 lub wiecej facetow w lozku, badz np. byla prostytutka. Moge sobie pozwolic na kobiety, ktore nie sa zyzytymi szmatami z obiftym przebiegiem. I naprawde kobiety, szanujcie sie i prowadzcie sie dobrze, bo potem bedzie plakac, ze czeka was staropanienstwo jako kara za szalenstwa mlodosci. A komu bardziej zalezy na zwiazku i malzenstwie? Bo chyba nie facetom. Jak chcecie miec dobrych mezow to trzymajcie nogi razem, bo nawet jedno odstepstwo i jedna chwila slabosci moze was wiele kosztowac i automatycznie wam dac opinie dziwki, przegranej do konca zycia

Gość 43543c
po pierwsze, skad bedziesz wiedzial, jak sie kobieta prowadzila w przeszlosci? po drugie, jaki ty masz przebieg? Bo tez mozesz byc zuzyty.

Gość to sobie jej szukaj
co nas to obchodzi, bedziemy dziekowac bogu ze nie trafilysmy na takie oszoloma, ktory sam pieprzyl sie jak krolik a szuka dziwicy, bo widac ze ma jakies kompleksy na tym punkcie:O

Gość brszuszysław
się pisze, a nie "ziewa"

to brzmi jak ogłoszenie matrymonialne.:P a co myślisz że ona Ci się będzie zwierzac ilu miała przed Tobą?

Gość Stac mnie na lepsza
Po prostu stawiam w przypadku kobiet na moralnosc, wartosciowosc, dobre prowadzenie sie i wcale nie szukam dziewicy, tylko kobiety szanujacej sie, a to jest nie jest rownowazne. Nie moja wina, ze nie ufam kobietom, ktore mialy wielu partnerow seksualnych, nie moja wina, ze nie robia one na mnie wrazenia porzadnych i cnotliwych. Duza wage przywiozuje do tego, zeby kobieta byla lojalna wobec przyszlego meza (czyli starala sie mu zapewnic dobra przeszlosc, bez puszczania sie, przygodnego seksu i wielu parntnerow) oraz duza wage przywiozywala do prowadzenia sie. Nie potepiam kobiet, ktore mialy wielu partnerow, ale lepsze jest wrogiem dobrego. I nie pieprzylem sie jak krolik, wypraszam sobie

Gość Stac mnie na lepsza
Ja jej sie zwierze ile mialem kobiet - nie jest to dla mnie wstyd. A kobieta, ktora od poczatku chce budowac zwiazek na klamstwie jest nic nie warta i taki zwiazek predzej czy pozniej runie

Gość mi nie zalezy na malzenstwie
nie te vczasy, gdzie kobiety do garow, jak bede chciala miec dziecko to sobie je zrobie z mezem czy bez meza, a taki pasozyt jak maz to mi jak o kant dupe rozbic potrzebny, zeby jeszcze na niego robic:o

Gość Stac mnie na lepsza
Poza tym trzeba szukac kobiet porzadnych, dobrze ulozonych, moralnych, wrazliwych, wartosciowych oraz uczciwych. Nie poto tyle w zyciu pracowalem ciezko na swoj sukces zeby miec zone, ktora przede mna spala z 5 facetami

Gość no to ile miales kobiet
? jak sie okaze ze ona miala o jednego wiecej partnera to jej kazesz spadac tak?

5 to magiczna granica dla ciebie wiec pewnie miales 4 partnerki , wiec do 4 jeszcze jej nie pogonisz co?

Gość Stac mnie na lepsza
Zgadlas. Miec kobiete, ktora miala wiecej partnerow niz ja partnerek to by byla dla mnie porazka wszechczasow

Gość nicktaki
Ile już było takich topiców? Chyba pierdyliard. Nudny jesteś facet.

a tak w ogle to daj ogloszenie matrymonialne i podaj to jako jeden z warunkow, bo kafeteria to nie jest portal randkowy

Gość Stac mnie na lepsza
To zgadlas to bylo tylko do pogonienia. Nie powiem ile mialem partnerek, ale bylo to wiecej niz 5...

hahaha ja mailam jedego, ale jakby spotkala faceta z takimi pogladami jak ty, to wolalbym miec takiego co mial 50

a teraz ja 1 jestem porządna,szanująca sie i takiego jak ty nie chce 2 jak ktoś zauważył forum to nie portal randkowy

a tak w ogole to dla takiej kobiety ktora miala mniej niz 5 partnerow to jestes puszczalski!

Gość a mnie stac na kazda
:P Mam duze powodzenie, jestem przystojny poza tym dziewczyny leca na mnie bo nie gadam od razu o seksie. Lubie flirtowac ale gdy okaze sie ze dziewczyna ma bujną przeszlosc seksualna tez jest dla mnie skreslona. Prawie :P Bo wtedy wiedzac ze nigdy z nia nie bede, zaczynam sie bawic, jakies przytulenie, objecie i to wszystko + masa komplementow. Dziewczyna odchodzi od zmyslow, cipka juz ja swedzi a ja sie bawie. Raz uleglem i dalem sobie zrobic loda bo bardzo nalegala ale przewaznie jest tak ze mowie "kochanie, roznimy sie za bardzo, ty lubisz sie zabawiac z meczyznami, jestes bardzo rozrywkowa a ja raczej spokojny, nic z tego nie bedzie". I co? zadna nie powiedziala na mnie palant, glupek czy cos takiego :D nie nie, pisza dzwonia, placza, prosza :D:D spełniam dobra misje :classic_cool:

Gość on szuka dobrze prowadzacej
sie, a sam jest szmata

Gość Stac mnie na lepsza
W niedzielne poranki, z zaduma i skupieniem, wkladam moj stroj wojownika z plemienia Zulu aby z dokladnoscia godna azerbejdzanskiego snajpera wydlubywac rodzyny okolobytne, w celu sprzedawania ich potem na rynku jako cudotworczych pigulek na bol zeba.

Gość racjonalistka
ja tez ciezka praca doszlam do czegos, zarabiam sensownie, skonczylam studia, zrobilam podyplomowe, mam 26 lat i 1 faceta na koncie bo bylam z nim 6 lat, ale takiego jak ty bym nie chciala-sam miales ponad 5, a szukasz takiej do 4, co za hipokryzja, a co 4 to jakas magiczna liczba?taka, ktora miala 5 ale z uczuciem, ktorej nie wyszlo jest gorsza od takiej, ktora miala 4 przygodnych?przeciez ona ci ze szczegolami nie poda powodow, dla ktorych spala z nimi, ile ty masz lat?bo rozumowanie co najmniej dziwne

Gość a mnie stac na kazda
oczywiscie, czesc nawet bardzo atrakcyjna :D