Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjkj

Róż jest banalny

Polecane posty

Gość kjkj
nie miało byc głebokie, ;lecz szczere

Gość paranolrmal
zdrobnianie ejst banalne typu "fajne mm tipsiki" , a roz to tandeta..kobiety , ktore ubueraja sie na rozowo to bezguscia i puste tandeciary al e właasnie wiekosc takich siedzi tu na cafe

Gość więc skoro Ty tu siedzisz
to też taka jesteś:D a dobrze dobrany do reszty stroju róż NIE MA PRAWA być tandetny. Ale mało która o tym wie:o

Gość a dtetete
glupi kolorek dla glupiutkich blondynek!!!

Gość a dtetete
roż król kiczu

Gość a dtetete
doda lubi róż, bo jej sie kojarzy z ulubiona jej zabawka;p fujara Radka hehehe hahaha;)

a ja mam pytanie; czemu wszystkie idiotki kochaja różowy??!! ps. przeciez ten kolor jest ohydny, poza tym jak laska ubiera sie na rozowo lub jest to jej ulubiony kolor to oczywiste jest ze jest idiotką! tylko puste głowy lubia ten prymitywny kolor! ja nienawidze rozowego koloru!

Gość wqs
fhfgfhfghfgfhf

Gość wanilia*
prymitywne laski co lubią róż no wybaczcie ale wydaje mi sie ,że prymitywne jest samo takie myślenie i ocenianie człowieka jakim jest po jego guście czy ulubionym kolorze to jest wrecz żenada ciemnogród jeżeli macie po 50 lat to rozumiem że możecie tak mówić zacofanie :Di brak tolerancji to jest na takiej zasadzie jak bym nazwałą lubiące batobika MARS idiotami bo sama uwielbiam Kit Kata :D no weżcie sie zastanówcie

to nie do konca tak ze rózowy jest banalny... tak sié przyjélo ze kto nosi rozowy musi byc... cos w tym raczej jest. poza tym to fatalny kolor, okropnie oczoj*

Gość troche rozowa
A ja kocham ciemny rózowy, taki troche wpadajacy w fiolet. Rozowy laptop Dody jest niezly, bo inny, taki dziewczecy. I tak jak ktos napisał, ocenianie kogos bo lubi rozowy kolor jest zenujące. Rozowy skomponowany z innymi kolorami nie jest zły. Aha, za idiotke kochana to Ty mozesz jedynie siebie uznawac, dla Twojej wiadomosci, studiuje dwa kierunki, znam trzy jezyki obce i na pewno nie jestem głupia, bo nosze rozowy, wiec radze uwazac ze stereotypami, bo sie przejedziesz nie jeden raz.