Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sarenka_

Mój chłopak nie chce mnie zaprosić do siebie do domu? Jaki może być powód?

Polecane posty

Gość sarenka_

Wiem na pewno że nie pochodzi z patologicznej rodziny. Pytałam go kiedyś delikatnie czy nie poszlibyśmy do niego, ale stwierdził że woli się spotykać na mieście. Dla mnie to trochę dziwne że jesteśmy już razem rok i ani razu u niego nie byłam.

Gość MaBaker
Moze nie powiedział o Tobie rodzicom albo wstydzi sie swojej chałupy...

Gość ja yez mam ten problem
zalozylam kiedys topik o tym, poszukaj! Powiem tak ze w koncu wykrzyczalam mu to w twarz ....i co - i nic to nie dalo! zaprosil mnie po 2 latach bycia ze soba!!!! I NIE WIDZI W TYM NIC ZLEGO! w ciagu trzech lat bylam u niego 3 razy! 1 raz gdy nie bylo nikogo, 1 raz gdy byla matka ( ale to tylko bna 15min) 3 raz gdy byla jego matka i ojciec!

musi sie czegos wstydzić...to napewno powinnas z nim o tym szczerze porozmawiać, zapytać wprost o co chodzi

Gość a u ciebie w domu
spędzacie czas? zaprosilas go do siebie?

Gość ja yez mam ten problem
i powiem ci wiecej - on i ja jestesmy z patologicznych rodzin i oboje w palach nie mieszkamy ale on zawsze ma wytlumaczenie...a ze nie teraz ze za tydzien , miesiac ,,,albo nagle ma inny plan (typu wypad w gory) dlatego ja teraz przy kazdej mozliwej okazji wypominam mu to ! ale skutek tego jest zaden....

Dziwne to jego zachowanie. Mój były zaprosił mnie do siebie już po miesiącu znajomości.

Gość sarenka_
Muszę powiedzieć że do mnie przyszedł już parę razy. Czasem mnie odprowadza pod drzwi. A do siebie jakoś nie chce. A podobno poprzednią dziewczynę zaprosił...