Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysia Pysia 30

Czy faceci maja wyrzyty sumienia po zdradzie?

Polecane posty

Gość Mysia Pysia 30
a moj mówi ze jak mi nie pasuje jego zachowanie to mam sie rozwiesc Ja mu odpowiadam ze ja nie potrzebuje rozwodu Jak on chce to niech sam złozy a on mi gada nie ma czasu na pierdoly

Gość Moj miał poczucie winy
Mój ex odróżniał. Gdyby nie odróżniali, to by nie kłamali, nie ukrywali się z tym... natomiast jeśli robi się coś idąc za instynktem, za uczuciem namiętności, wbrew wewnętrznym kierunkowstazom dobra i zła, to trzeba się przed soba jakoś wytłumaczyć, np.: nie krzywdzę nikogo, bo żona nigdy się nie dowie albo to wszystko wina żony, bo nie jest dobrą żoną, źle na mnie dziś spojrzała - i już jest łatwiej

Gość Mysia Pysia 30
Pytam sie go czemu mi nie mowi komplementow on mi gada zebym nie czula sie zbyt pewna siebie To ani tak ani tak To co mam sie czuc wiecznie gorsza kobieta potrzebuje slyszec mile słowo by czuc sie kochana

A Ty co byś chciała? Ewidentnie fakty - czyli czy zdradza czy nie - leżą poza Twoją kontrolą. Niezależnie od tego, bo tego na razie nie wiesz, nie masz pewności, to co byś chciała zmienić w związku ?

Gość Mysia Pysia 30
ale jak im nie zalezy na nas to niech sie przyznaja do zdrady i odejda z ta inna a nie dalej klamia i udawaja ze nic sie niestalo i sa prz nas Tego nie rozumie u tych bezmózgowcow

Gość dreptus
co to za dylematy, a jak ma ten Twoj maz poczucie winy to dobrze czy zle? lepiej zniesiesz zdrade czy gorzej? to wy kobitki nie wiecie ze kazdy zdradzajacy facet spac po nocach nie może że zdradzil, obwinia sie o glupote, niedojrzalosc. czuje bol nerwowy w klatce, glosno oddycha i patrzy takim cielecym zbolalym wzrokiem na ten swoj skarb ktory tak niegodziwie potraktowal. Efekt tego jest taki ze zdradzajacy facet codziennie rano przy goleniu zamyka oczy zeby nie patrzec sobie w twarz ze wstydu..i dlatego zdradzajacych najlatwiej poznac po zacieciach po goleniu...

Gość Mysia Pysia 30
Czasmi wolalabym znac prawde ale wiem ze prawda mnie zabije a po drugie tyle razy zawiódl ze nic mnie nie zdziwi

Gość morellla
mysia pysia oni mają wyjscie awaryjne!!!!!!!!!zawsze moga wrócic do domku i do żonusi ktora czeka na nich z ciepłym obiadkeiem kiedy oni sie wyszumiom niestety

Mysiu, proszenie faceta o komplement nic nie da. Z Twojego opisu wynika, że jesteś przymilną "grzeczną dziewczynką" w stosunku do niego. Ja też tak twierdziłam, ale mężczyźni tak nie myślą. Mój ex przestał mnie zdradzać jak się rozstaliśmy i zaczął żebrać o powrót :-o Jemu było dobrze ze mną , a na dodatek adrenalinka na boku. Jak wszystko można i jest się rozwodnikiem, to adrenalinki nie będzie ;-p

Gość morellla
Popowinnas znac prawde mówi sie otwarcie mam inną i odchodze a tak to jesteś wyjściem awryjnym i ty natym cierpisz!!!!!!!!!!111

Gość Mysia Pysia 30
ale jak ma wyrzyty to powinien sie przyznac by sie tego pozbyc i poczuc sie lepiej

Ojej, ile wpisów - w moim drugim akapicie pisałam o tym, że też uważąm, ze powinien stawiać sprawy jasno. ale faceci często chcą zjeść ciastko i mieć ciastko - tu domek, bezpieczny azyl, żonka czeka, a tu rozrywka na boku

Gość morellla
Facet ci nigdy nie powie że ma wyrzuty sumienia kobieta tak ale nie facet oni uwazają ze zawsze dobrze robia oni to głowy rodziny a my to szyje ktróre tymi glowami kręcom!!!!!!!!!!!!!!

Gość Mysia Pysia 30
Ma super zone laseczke wysoka zgrabna szczupla atrakcyjna nidgy bym nie posadzila go o zdrade a jednak Mi sie wydaje ze jak ja go nigdy nie zdrdze to on mnie tez

Mój zapytany przez mnie dlaczego mi nic nie powiedział, że chce mieć inną odpowiedział, że on nie chce mieć innej, che się ze mną zestarzeć i kocha mnie w ogóle, a ona była tylko taką rozrywką na boku, nie miał zamiaru zastępować mnie nią. A potem mówi: "no wi gdybyś się wcześniej dowiedziałą, to być dłużej cierpiała". Ot, jaki dobry egzemplarz mi się trafił !

Super żono, z perspetywy czasu mogę Ci napisać, żebyś nie była taka super dobra dla niego. Poczaruj czasem jego kolegę, uśmiechnij się do faceta w sklepie, żeby on widział, że faceci się Tobą interesują. Niech poczuje zazdrość i niepewność.... Może to go przywróci na "właściwe tory", choć jeśli już zdradza, to może być za późno :-(

Gość morella
Ja wm tak powie jak suka nie da to pies nie wezmie..............

Gość samanty
podobno zdrada jest wpisane w nature faceta i podand polowa z nich robi to przynajmniej raz w zyciu.

Gość Mysia Pysia 30
natura natura le przez to sie krzywdzi kobiete i jej uczucia i pczucie wartosci o to im chodzi?

Gość Mysia Pysia 30
cos mało mamy odpowiedzi facetow czyzby sie wystraszyli tego tematu

Gość samanty
mnie o to nie pytaj bylam po obu stronach wiem jak boli i jedno i drugie ale jezeli zdrada jest sam seks to podobno to dla faceta nic nie znaczy poza rozladowaniem napiecia w ledzwiach

Gość morellla
to zacznij go traktowac oschle i odzywaj sie do niego tylko po to kiedy musisz usamodzielnij sie sdziewczyną kobiety pewne siebie są lepiej postrzegane przez męzczyzn a nie takie szare myszki!!!!!!!!

Gość Mysia Pysia 30
najpier umieja zdradzac a potem bez problemu patrza na nasze łzy Co za głazy bez serca

Gość Mysia Pysia 30
nie jestem szara myszka ale nie pracuje bo wychowuje dziecko

Gość Mysia Pysia 30
ciekawe czy maja wieksze wyrzyuty sumienia przez tym jak zdrada sie wyda czy po tym jak sie wyda i kobieta przez to cierpii

Gość Mysia Pysia 30
czekam na wasze opinie A ja tymczasem ide z dziekciem na spacerek troche sie dotlenic i wyjsc do ludzi by nie wariowac i o tym nie myslec Milego dnia dzieki za wsparcie

Gość morellla
walśnie mysia dlaniego jesteś szara myszkom bo nie robisz kariery a facetów podniecaja kobiet ktore są mądre i robiom kariere on z takiej jest dumny a nie tak co obiadek zrobi i siedziw domku taka kura domowa. nie twierdze z e masz nie opiekowac sie dziweciek bo rodzina terz jest wazna ale własna kariera i rozwijanie siebie to terz jest wazne

Gość noceidnie
Mysle, ze zdrada jest o tym czego w zyciu czlowiekowi brakuje. Jest tez momentem prawdy. Rowniez zdrada nie konusumowana. Bol po zdradzie jest bolem, ze rzeczewistosc nie jest taka jak chcielibysmy.

Gość Nicola1980
Facet ma to w genach, mój niestety też. Seks z inną to jego sposób na życie. Dodam, że mamy dziecko niepełnosprawne, ale on i tak się zabawiał z panienkami. Ale już koniec z nim, od niedzieli jestem sama.

Gość Mysia Pysia 30
No ciezki to temat daje mi troche do myslenia Ale ja za bardzo nie widze tu w tym swojej winy To moze u niego jest cos nie tak i w ten sposób leczy swoje kompleksy