Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxx12

no pewnie że coś musisz zrobić

Polecane posty

Gość xxxx12

zakręć się ostro koło chłopaka:D wskrześ w sobie ducha kokietki, uwolnij na wolność sexapeal !!! do boju :d Mojej koleżance też bardzo podobał się pewnien chłopak, z tym że ona miala gorzej, bo on nawet nie wiedział o jej istnieniu. Wiesz że chodzą ze sobą już 2 lata??? Wiesz jak to zrobiła? Napisała piosenke. Tak piosenke,nie żartuje, specjalnie dla niego :D nagrała na kasetę i podała mu przez kolegę. Chłopak był tak zauroczony, że stwierdził że musi ja poznać. I się poznali okazało się, że jej fałsz w amatorskim wykonaniu stał się przepustką do wielkiej miłości. Pozdro ;)

Gość xxxx12
sorry to nie tu miało sie znlezc;p zapraszam na 101 sposobów na podryw:d

Gość xxxx12
a tekst tej piosenki lecial jakos tak: gdy obciagałam ci moj mily to mi sie kolce w dupe wbiły na sianku obciaganko a potem tegie spanko..

Gość xxxx12
ee tam nie rusza :P każdy facet to jednak feacet! każdego rusza, nawet księdza! :D Z tym że niektórzy to ukrywaja. :)

Gość xxxx12
ja bym na jego miejscu sobie wsadzila tą marchewke w dupe.Krolik wypil cwiartke i wzial amfe z kubusiem i zaczal sobie odgryzac fujare

Gość xxxx12
widziałam to w jednym z odcinkow mossad -attack

Gość xxxx12
nie podszywajcie sie pode mnie zapchlone wiewióry nie macie nic ciekawszego do roboty??