Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcysia.4

znacie jakies skuteczne cwiczenia na kolana??

Polecane posty

dwa lata temu mialam je masakrycznie stluczone, teraz jest juz wyleczone ale od tamtego czasu okropnie...przytylo! mam te kolana po prostu grube a przez to cale nogi sa bardzo niezgrabne. chcialabym jakos wyszczuplic kolana - znacie jakies dobre cwiczenia poza oczywiscie rowerem??? :)

Gość modlitwa siostro

to znaczy, nie jedno - oba, i oba mialam stlucozne, nie wiem czy to przez to czy nie, mialam wtedy tez rehabilitacje prominiowaniem otp.... oba mam grube;) no i probuje jakis tam cwiczen zeby tkanka tluszczowa z nich troche ubyla ale nic:(

Ahaaa... myslalam ze tylko jedno... ja nie wiem jakie cwiczenia mozna robic bo ja tylko jedne na kolana robie ale po to by je wzmocnic...:P moze zacznij jezdzic na rowerze czy cos takiego...:P

Gość nie ma x 777
nic lepszego, zdrowszego i tańszego oprócz rowerka na ostrym trybie. Najmniej obciążające stawy jest pływanie, ale to jest i drogie i reumatoidalne i kłopotliwe, bo basenów krytych jest mało. Postudiuj t. "Hipokinezja" na www.vademecum.zdrowia.prv.pl i wiele innych tematów. Powodzenia.

Gość nie ma x 777
no i jeszcze sauna sucha i dieta MŻ

z tym rowerkiem to chodzilo mi o to ze to juz robie, dlatego pytalam o cos dodatkowego:D w kazdym razie bardzo dziekuje za rady:):): dzieki;)