Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amnezja_

za tydzień ślub a tu

Polecane posty

Gość Amnezja_

a tu nic! w ogole mnie to nie rusza jakoś. Zero przejęcia, jakichś koszmarów, bardziej mnie wciąga praca i co będę robić jak tylko wrócę z przymusowego urlopu po ślubie. Czy to normalne? Też tak macie ?

Gość Amnezja_
w dodatku dorwałam jakąś fajną książkę i się zaczytuję po pracy...z jednej strony to dobrze, bo nie "trzęsę portkami", czy czegoś aby nie zabrakło, ale z drugiej strony jak inni też sie nie rpzejmują, to chyba nie jest źle :) Chociaż szczerze mówiąc wolałabym żeby było już tydzień po weselu, niz tydzien przed:) byłby święty spokoj !

kurcze a ja bym sie bardzo przejmowała.... chociaż do slubu jeszcze daleko Już mnie w żołądku skręca jak pomyśle jak to będzie..:P

Gość DO AMNEZJI
wiesz co mialam to samo,chcialam tylko "odbebnic" i zeby juz bylo po sprawie,a tydzien po slubie zalowalam,ze to juz po,ze tak szybko minelo...moze warto zastanowic sie i poprostu cieszyc sie tym okresem przed slubnym,zeby "nasycic sie" tym

Gość będzie dobrze nie martw się

Gość Amnezja_
a slub juz jutro :P ale na szczescie ( !!!) wczoraj była impreza i naprawdę...przesadziłam z alko i dzisiaj cierpię ogromne katusze:( i nie mam siły sie przejmować jutrem. Chciałabym żeby było już po wszystkim i żeby już była niedziela wieczór !! :)